Van pénz a fuvarozásban?
Most raktak plusz adót a fuvarozók vállára, egy kamion 15-20 milliónál kezdődik, amiből kezdésnek kellene azért legalább 5-6 darab, de inkább 8-10. Azokba sofőrök illetve egy telephely ahol a kamionokat lehet tárolni és a fuvarokat szervezni. Szerintem alsó hangon 150-200 millió környékén járunk olyan havi 10-15 milliós költséggel. Hogy profit mennyi lenne, azt nem tudom, de amint látod olyan 16-18 milliós bevétel legalább kéne pusztán ahhoz, hogy egy minimális profitot tudjon termelni a cég.
Ha a fater ennyire fuvarozni akar, legalább ne nemzetközi szinten kezdje, oda nem árt egy kis tapasztalat. 3,5 tonna alattiakon nincsen akkora teher, abban van ráció, mert valószínűleg sokan áttérnek rá, ahol kissebb adagokban megoldható a szállítás. Legalább olyan komoly logisztikát kíván, mint a nemzetközi, de szerintem nagyobb jövője van, aztán ha bejön, lehet tovább terjeszkedni nagy belföldi fuvarozásra meg később nemzetközire. Kisáru fuvarozásra akkor is szükség lesz, ha a nemzetközi áruforgalom mondjuk a közútról a vasútra tolódik, tehát valamivel biztosabb lábakon is áll.
"apám akarja ezt csinálni, én mint a fia csak úgy kérdezem tőletek, nyilván ő tudja, hogy mi hogy van"
Ezek szerint nem vagytok beszélő viszonyban, akkor meg minek tekered itt magad?
Esetleg csak a kérdésed kamu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!