Honnan szednek pénzt a nagyok avagy hogyan csinálják a profik?
Vannak ötleteim válalkozásokra, de nincs meg a projektre a megfelelő pénzem. Mit lehet tenni? ( ja és sajna munkahelyet sem találok , pedig városomban élénken kerestem ). Az elgondolásaim szerint jól menő üzletekre gondoltam , amik a kutatásaim szerint soha nem mentek csődbe. Viszont a beindításához eléggé sok pénz kell. :(
Honnan tudnák pénzhez jutni? vannak olyan szervezetek amik finanszíroznának talán?? ha igen nem haragudnék meg ha felsorolnátok párat s h mit kérnének cserébe.
Gondoltam arra is h esetleg hirdetem h cégtulajdonost keresek , aki hozzá tudna járulni egy profitáló projekt anyagi finanszírozásához.De ki az aki csak úgy odadobja a pénzét anélkül h én is hozzájárúljak vmenyi %al??
(Tudom h a nagy üzlet emberek sem a lottón nyertek , mégis sok pénzt össze tudtak szedni egy igen jól menő válalkozáshoz, csak itt az a kérdes h h)
Küldj 10 ezret!
Megmutatom hogyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!