Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Webshoppal, hogy lehet pénzt...

Webshoppal, hogy lehet pénzt keresni? (lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olvastam az oldalon de máshol is, hogy valaki elkezdett webshopokon kereskedni és rövid időn belül elég jól profitált a dologból. Erre mik a szabályok? Honnan lehet árut szerezni amit haszonnal el lehet adni? Ehhez milyen papír, végzettség kell? Ha esetleg valaki ezt csinálja vagy csinálta leírhatná a tapasztalatait. Vagy ismer valakit aki ezt csinálja arról is írhatna. Ezt a dolgot csak legálisan akarom csinálni. Előre is köszönöm!

2013. aug. 5. 16:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Elnézést, hogy kicsit nyersen fogalmaztam, de a te érdekedben történt!

Nem látom értelmét, hogy hamis illúziókban nyugtassalak és legfőképpen nem akarlak értelmetlen dolgokba belekergetni. Ezért is a kicsit sértő atyáskodó stílus

2013. aug. 8. 10:32
 12/19 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, hogy lehet nagyobb profit mert a KATA adózás amit leírt a második kommentbe az csak 6 millió forintig éri meg, érdekelt, hogy a klasszikus adózásban van-e ilyen határ ami felett már nem éri meg. Egyébként honnan rudod, hogy mennyi pénzem van?
2013. aug. 8. 13:43
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyid van, de valószínűsíthető, hogy nem sok!

Mennyit gondoltál a webshopodba fektetni?

2013. aug. 8. 14:16
 14/19 A kérdező kommentje:
kb 500 000-et de még gyűjtök kicsit.
2013. aug. 8. 14:33
 15/19 anonim ***** válasza:

500e-ből 1 weblapszerkesztő megcsinálja az oldalad + a céged is betudod jegyeztetni. Viszont ekkor még nincsen árukészleted!

Elindulni "tökéletes" az 500e, fennmaradni viszont már kevés

2013. aug. 8. 16:02
 16/19 Linkoln ***** válasza:

Ez sajnos igaz :/

Bárki aki hozzányúl az árudhoz, leakaszt belőle egy darabot.

Szabad versenyben tisztán kereskedelemből nehéz megélni.

Ha mások nyúlkálnak az árudhoz, sőt, ha neked nem kell megfizetned az árut amit eladsz, akkor a versenyszférád végtelen kb. Bárki versenyre szálhat veled.

Olcsónak kell lenned. Neked kell a gyártótól az értékesítési szakmenedzserrel felvenni a kapcsolatot, kialkudni egy árat, nagyobb tételben vásárolni, eljuttatni az árut. Reklámoznod magad de nagyon, sok pénzzel! Minél szélesebb a termékkínálat, és minél inkább időt szánsz rá hogy utánajárj miből mennyit vásárolnak, honnan juthatnak hozzá még olcsón, hol jutnak hozzá olcsóbban, (Ha megvan iktasd ki a konkurenciát, vagy próbáld űberelni, megegyezni vele, eljuttatni onnan a vevőket magadhoz, akármi)

Én kezdetben marketingre költenék 500ezret.. :/

Az a baj, hogy a fenntartási költségek, nem egyenesen arányosan nőnek a bevétellel.

Kezdetben nagyon magas, de idővel belassul!

Nagyban kell tolni, nagyban pedig sok idővel, és PÉNZZEL lehet tolni.

Lehet webshopod, valamennyi bevételed lesz. Csak kell mellé más, mert így alapból magasabb a kiadásod.

KATA-nál igen 6 millió az ésszerű határ. Kettős határ. Felette 40% adó! Egy kereskedőnek az halál! Másrészt kötelező áfa fizetés. Áfa körösnek kell lenned. +27% Halál!

Ami elképzelhető felette, az átalányadózás. De ez csak akkor ha nagyban tolod és csak kereskedsz. Ekkor a bevételed 87%-a költség. A maradék 13 után fizetsz egy kevés adót, meg persze a járulékok dögivel. +ÁFA De ha importálsz is jelentős mennyiségben akkor nemgond, mert így visszaigényelheted az importra befizetett ÁFÁt, amit egyéb esetben nem!

De ez egyenlőre távoli lenne. Most a tanulás ideje van. Érteni kell ehhez, ahhoz.

Arra törekedj, hogy a potenciális versenyszférád kicsi legyen. Ne tehesse meg bárki amit te. Mert ha nem kell hozzá tőke, meg ész, és még divatos is akkor, halott az ötlet.

2013. aug. 8. 19:19
 17/19 Linkoln ***** válasza:

Én tisztelem a 41%-os hasznos választ adó arányű válaszolót is, hisz alappal szokott nyilatkozni, és tényleg igaz hogy minden tevékenység előtt éveket kell tanulni. Nem véletlen van az oktatás is így felépítve. Sokan beleesnek abba a hibába hogy meglátnak valamit ami kedvezőnek tűnik, és naivitásból elhiszik hogy kis erőfeszítéssel jól mehet a dolguk. És nem vesznek tudomást az ésszerűségről, a realitásról. Talán túlzásnak tűnhet, de rengetegen nem törődnek semmivel, és paff.

Légy türelmes. A tőzsdén megtanultam hogy türelem az kell. Azóta bármi felé húztam, látom hogy minden területen kell türelem! Kitartás! Szorgalom! Céltudatosság! SZERENCSE.. :)!

2013. aug. 8. 19:22
 18/19 anonim ***** válasza:

Köszönöm előző!

Mellesleg voltam már 13%-os is, mikor jó modorúan válaszoltam mindenkinek. Elhatároztam ez után is leírom a véleményem nem törődve azzal, ha esetleg sértő módon teszem. Becéloztam magamnak a célt 1% hasznos válasz.

Nem jártam sikerrel, elbuktam!

2013. aug. 8. 20:05
 19/19 anonim válasza:
Szia! Tudom, már jó pár éves ez a sztori, de érdekel. Lett valami a webshop ötleteddel?
2022. febr. 7. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!