Mi kell ahhoz hogy saját biztosítót nyithassak?
Úgyértem nem csak más biztosítók biztosítási termékeit szeretném árulni, hanem saját biztosítási terméket is!!
Mi kell ehhez? Miylen engedélyek, végzettségek, tőke stb?
Nem éppen életbiztosítással foglalkoznék :)
A termék még nincs meg egyenlőre általánosságban érdeklődök!!
Mellesleg nem gondolod hogy úgy kezdek el biztosításokat kötni hogy magamat nem biztosítom valahol ? :P
Ezekre a válaszokra én is kíváncsi vagyok! A biztosítások lényege egyszerü: rendelkezz minél pontosabb statisztikákkal a biztosítandó események bekövetkezéséröl, szabj meg olyan biztosítási összeget, ami nagyobb bevételt biztosít a kártérítéseknél, és rendelkezz tetemes pénzösszeggel arra az esetre, hogy ha az elején véletlenül több kártérítési igény érkezik, mint vártál, pontosan fizetni tudj, különben a.) soha többet nem szerzödik veled senki, b.) börtönbe is kerülsz.
A másik, hogy a biztosítók nem hülyék, és ha saját magad akarod bebiztosítani általuk, mint induló biztosítási vállalkozás, tutira veszem, hogy olyan lesz a kockázati elemzés eredménye, hogy hamarabb nyitasz luxusautó kereskedést, mint kifizetnéd a saját biztosításod.
attól függ, hogy mennyi kockázatot szeretnél megtartani. ha 90%-ot átpasszolsz a VB-nek és nem foglalkozol élettel, akkor akár kb. 3.000.000.000 HUF-ból elindíthatod, amennyiben nem akarsz túl sok ágazattal foglalkozni.
Bocs de én nem hiszek már a munkából fizetés aztán abból élni című konstrukcióban...
Mókuskerék, eddig 13 különböző állásom volt kb 7 területen..
Mind szar!!
Édes kislányom/kisfiam. Ha ezt a kérdést itt teszed fel, az félreérthetetlen bizonyítékként szolgál arra, hogy sem tőkéd, sem pedig tudásod nincs ahhoz hogy biztosítót nyissál. Amúgy el kell hogy keserítselek: 2 milliárd forinttal kellene rendelkezned minimum.
Inkább keress magadnak valami állást, az való neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!