Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ennyi pénzből érdemes vállalko...

Ennyi pénzből érdemes vállalkozást indítani?

Figyelt kérdés

Max egy millió forintból, érdemes kisboltot nyitni, vagy árukészletbe fektetni, és azt haszonnal eladni.

Túl sok tippem nincsen, arra, hogy mi érné meg, még soha nem voltam válalkozó.

(Mert hát, csak megél valamiből az a sok fehérnemű, kisállat, dohány és ajándék cikk árusító, virágboltos és papír botlós.)

2009. okt. 15. 08:59
 1/3 anonim ***** válasza:
76%

Na ezt gyorsan felejtsd el.

1 millióból nem tudsz boltot nyitni, inkább csinálj egy webáruházat, és a hirdetésre, piackutatásra is szánj megfelelő összeget.

2009. okt. 15. 09:02
 2/3 anonim ***** válasza:
48%

1 millió forintból olyan lazán lehet boltot nyitni, hogy még éppen szét nem esel!

Ne hallgass az előttem szólóra! Nem tudom, hogy hol él, de annyiból már nagyon sokféle üzletbe bele lehet vágni. Nézz szét! Nagyon sok a lehetőség!

2009. okt. 16. 08:35
 3/3 anonim válasza:
simáán.. occsóér' veszel egy jókis helyet és az árut is megveszed akkor is marad még... szólsz ismerősöknek jöjjenek hozzád vásárolni és ha ők mennek akkor beindult az üzlet már csak kis türelem kell és jobb lesz mint a tesco:) (bár annál minden jobb)
2010. máj. 24. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!