500 ezer Forint alaptőkéből mit lehetne kezdeni? Tudom, kevés pénz, de csalás-lopás-hazudozás nélkül hogyan lehetne befektetni ezt az összeget, hogy elég sok pénz legyen belőle?
(Kérlek titeket, csak azt ne írjátok, hogy "semmit se")
2009. okt. 14. 18:37
1/8 anonim válasza:
Hát figyu! Nekem van sok ötletem de azokat nem írom le ide, mert akkor megcsinálja más és akkor már nem olyan jó biznisz! Mások sem fogják leírni, mert ők is ettől félnek.
:-D
Gondolkozni kell! És elszántan akarni!
2009. okt. 14. 19:14
2/8 anonim válasza:
Detto ugyanebbe a helyzetben vagyok.. nekem is van "fölös" félmilióm, be szeretném fektetni de fogalmam sincs hogy tudnám hasznossá tenni ezt a keveset..
2009. okt. 17. 21:48
3/8 anonim válasza:
Én a wellnes iparba szálltam be augusztusban. Fantasztikus lehetőség! Csak az nem keres vele, aki nem vág bele.
2009. okt. 25. 14:04
4/8 anonim válasza:
Akkor volt jó mikor az OTP részvény 2000Ft volt.(kb 2008.decembere) Most akkor 1,3millád lenne. De már késő ezen rágódni. Őszintén? Ha van 5éved akkor tudnék mit ajánlani. Attól is függ milyen távban gondolkodsz.
2009. okt. 30. 11:11
5/8 A kérdező kommentje:
van 5 év... am... kb 50 év:D... rem több is:D
2009. dec. 14. 20:46
6/8 anonim válasza:
hát azért csak nem 50 évig akarsz egy kis esetlegesen "vállalkozást" építgetni:D
2009. dec. 15. 11:31
7/8 anonim válasza:
Én nem mondhatom neked hogy ide tedd vagy oda tedd a pénzedet
,inkább leirom hogy én hová tettem 250 dollárt,és kamatoztattam olyan formában ahogyan sehol se tehettem volna meg,ezalatt azt értem hogy,nem mindig a jól kitaposott ösvény visz a legjóbb eredményhez ,én már ezt megtapasztaltam,az én ,,tikom,, a TVI,-kockázat nélkűli magass hozamú befektetés,ha érdekel irok bövebb infót
Merthogy ugye mindig onnan jönnek a a jó ötletek és eredmények ha valamit másképp csinálunk a megszokottnál
2010. márc. 12. 06:28
8/8 anonim válasza:
Hosszú távon nemesfémbe. Most pillanatnyilag a Ródiumot ajánlanám, de abba minél előbb érdemes beleinvesztálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!