Társadalombiztosítás és bérügyi szakelőadó OKJ végzettséggel fogok rendelkezni a jövő hónaptól! Szerintetek érdemes egy céget csinálni, és béreket számfejteni más cégeknek? Van rá kereslet?
Igen van rá kereslet és remekül meg lehet élni belőle , a könyvelőirodák folyamatosan keresnek bérszámfejtőt.Vállalkozóként több cégnek is dolgozhatsz , vagy elmehetsz egy nagyobb céghez alkalmazottnak.
De van egy rossz hírem : nem a papír számít a piacon , hanem a gyakorlati tudás , először 1-2 évet dolgozni kell, tapasztalatokat szerezni , megismerni a programokat , megtanulni elhárítani a problémákat és utána jöhet a cégalapítás.
Ja , a cégalapításhoz kell egy kis kezdőtőke és nem árt a jó kapcsolati háló , meg az , hogy azért reálisan lásd a dolgokat...
Gyakorlati tapasztalat nélkül , csak papírral örülj ha el tudsz helyezkedni , mindenki a gyakorlattal rendelkező bérszámfejtőt keresi , nem azt , akit be kell tanítani , akire pénzt és időt kell áldozni ....
Igen de én ezt pont az alkalmazotti munkaviszonyra látom!:)
Pont azért gondoltam hogy ha "magamnak" csinálom könnyebben találok munkát vele...Akkor rosszul gondoltam?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!