Fuvarozásbol ma meglehet élni? Nemzetkozi áruszállításra is gondolok, kisteherautoval.
Ja meglehet ha alkalmazott vagy és lenyulod a rakomány felét, csak benne van a pakliban a sitt is..
De sokféle trükköt láttam már amit nem tudtak bizonyítani a multik!!
Azért 8-9 száz ezer ft nyi árut meglovasítani 2 hónap alatt nem oylan rossz teljesítmény...
megéri! persze ott az árufuvarozói, meg 2 évet kell itthon vezetni, hogy külföldre mehess de megéri. fuvarszervező voltam (de csak azért voltam mert csalóknál voltam és eljöttem...) és szép köröket összelehetett hozni.
én minimum egy jó 5 palettás 3feles vw kraftert vagy egy iveco dailyt javasolnék, de nyílván jobban járnál egy 2m magas belterűvel. bár a legtöbb 190 asszem.az évenkénti költség rá kb 600.000.-ft környékén lehet, de ez autófüggő, itt most egy vw lt-ről beszélünk. ez a 600k tartalmazza a 3 kis szervízt és egy nagy szervízt évente+autópálya díj+gumik. kb. cseh vagy németbe jó fuvarokat lehet azért kifogni és 2-3 nap alatt meg járod az egészet.sőt a 3 már sok is...mivel nincs jogsim nem csinálom :) :(. én maradok a szervezésnél inkább, az jobban fekszik, persze ha felvennének valahova még jobb lenne. remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!