Melyek azok az úgynevezett "Kockázat Nélküli Vállalkozások"?
"Tény és való, hogy nagyon sokan és nagyon jól élnek belőle."
Így igaz, bár a nagyon sokan az túlzás, és többnyire a hozzád hasonló balekokból.
Dobd már át priviben a facebook adatlapját mert sok máté homokost dobott ki nem tudom kitalálni melyik szerencsétlen lehet az. De majd beajánlom a NAV-nál hogy utána nézzenek mitől megy ilyen jól neki :D
Közben megtaláltam a szerencsétlent :DDD
Na akkor megy is a bejelentés a NAV-ra hogy egy kecsegtető üzleti ajánlattal lehúzott 100 rugóval és átvert. Harapnak az ilyesmire :D
Szerinted érdekel, hogy lezársz velem valamit vagy sem??? Amúgy meg nem nekem kell hiteltelenné tenni Téged hanem saját magadat teszed azzá!!!!
Könnyen rálehetett találni mert több idióta nincs aki kiírja hogy MLM szabadságharcos :D :D Ekkora szerencsétlent :))) Oviban mi volt a jeled? Tuskó? Gyökér? vagy csak egy piramis? :)
37:
Nekem írta ezt.
Kérdező:
Igazából magyarázhatnék én neked, de mint kiderült, úgysem értenél meg semmit, már annyira beástad magadat ebbe, hogy minden észérv lepattan rólad. Egyébként nem is az a legnagyobb baj az MLM-el, hogy piramisjáték, hanem sokaknál, így nálad is, olyan mint egy vallás. Annyira észre sem veszed magad, hogy szemedben már a kívülállók a hülyék.
Egy másik balfék harcos pedig mondá vala a tőzsdében nincsen rizikó és nem érti, hogy a magyarság miért nem tőzsdézik! Egy "mindenki által szeretett és tisztelt politikus" mondta. Kérdésem van olyan barom aki benyalja egy politikus akár 1etlen szavát is?
Nos mivel magyarnak érzem magam rögvest kipróbáltam 1 kockázat mentes tőzsdézést, persze looser-ként demo számlával :)
5m ből 9 perc alatt lett 11m majd 5 most pedig 45 perc játék után 5,4en vagyok, demoval tényleg kockázat mentes, igazival is? Hogy vélekedsz balfékharcos? Mellesleg, hogy a kedvedben járjak MLM bázisú tőzsdeprogi, ami persze igazi pénzt nem ad vissza, kicsiny hazánkban ugyanis nincsen engedélyük, ennek ellenére hirdeti magát 1000-el!
A jogszabályi részt kivéve a szép ékes magyar nyelvű rajta minden, ahogy az MLM-hez dukál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!