Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Melyek azok az úgynevezett...

Máté Domokos kérdése:

Melyek azok az úgynevezett "Kockázat Nélküli Vállalkozások"?

Figyelt kérdés
Létezik egy jól behatárolható,"kockázat nélküli" és "tehermentes" vállalkozások ipar. Melyik az? Miért "kockázat nélküli" és "tehermentes"? Kinek ajánlott ez a vállalkozási forma?

#otthoni munka #anyagi függetlenség #kockázat nélküli vállalkozások #hálózatépítők munkája #a szabadság vállalkozása #mlm vállalkozások #mlm hálózatépítők #üzleti vállalkozás
2013. jún. 6. 12:21
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
72%
Egyébként meg a lényeg nem az, hogy az MLM milyen, hogy jó-e vagy rossz, hanem az, hogy te kockázat nélkülinek állítasz be ilyen rendszereket. Holott nyilván ez hazugság, mert az életben semmi sem kockázat nélküli, pláne nem az üzleti életben. Ha korrekt és őszinte lennél, akkor leírnád az árnyoldalát is.
2013. jún. 10. 08:32
 22/45 anonim ***** válasza:
64%
Arról meg nem is beszélve, hogy te látszólag kérdést tettél fel, én egyébként először eszerint is válaszoltam, sőt nem is tudtam, hogy MLM-ről beszélsz. Valójában meg nem kérdés volt, csak azért tettél fel "kérdést", hogy megmondhasd a tutit. Ez is őszinteség szerinted?
2013. jún. 10. 08:34
 23/45 anonim ***** válasza:
Mit vársz olyantól aki "szabadságharcosnak" hívja magát??? Ez is olyan mint a királyságunk akik nem létező ellenfeleket küzdenek le akárcsak Donkihote....
2013. jún. 10. 08:52
 24/45 A kérdező kommentje:
Az MLM, a hagyományos vállalkozások kockázataihoz és terheihez mérten "kockázat nélküli vállalkozások", hisz azok terheinek és kockázatainak a 100%-hoz mérten, egy VALÓDI MLM VÁLLALKOZÁS, terhei és kockázatai (ha egyáltalán beszélhetünk "valódi" terhekről és "kockázatokról", azok mértéke "elhanyagolható"! A kérdés feltevése "szándékos volt". Tudva tudom, hogy ezen a területen szinte a teljes "tudatlanság" a meghatározó! Igen, kifejezett "célom", hogy az emberek "valódi" - "használható" információkat, tudást szerezhessenek, azokról a "kockázat és teher nélküli vállalkozásokról", amelyek segítségével nagy mértékben jobbíthatják meg a saját életkörülményeiket. Szerintem, ezzel egy jó kedélyű ember, és általában a jó kedélyű "építő-termelő" (ellentétben a kritizáló, romboló - nem termelő emberekkel) emberek egyet is értenek.
2013. jún. 10. 10:02
 25/45 anonim ***** válasza:
Semmi más célod nem volt a kérdéssel csak provokálni az embereket?!! Gratulálok! Amúgy meg a csapból is ez folyik az MLM szóval ha valaki csatlakozni akar akkor fog is, de mivel itt vagy TE is mint befutott sztár gondolom aki gond nélkül éli az életét mármint ezt állítod magadról még is egy olyan oldalon próbálsz embereket szervezni magad alá...GRATULÁLOK ez a hihetőség tetőfoka!!
2013. jún. 10. 10:23
 26/45 A kérdező kommentje:
Általában, az MLM vállalkozások indításához nem kell jelentős kezdőtőkét betenni, nincs raktározás, szállítás, munkásfelvétel, iroda fenntartás, termékengedélyeztetés, minőségbiztosítás, segédanyagok gyártása stb, ezeket mind az MLM cég végzi...Ezeknek a tényeknek alapján mertem az állítani, hogy az MLM vállalkozások "kockázat nélküli és tehermentes vállalkozások", nem mellesleg, azok az MLM hálózatépítők, akik "kvalifikáltak-szakképzettek" ezen a területen, egytől egyig a világ "csúcskeresői" között vannak!
2013. jún. 10. 10:30
 27/45 A kérdező kommentje:
Itt nem rólam van szó, hanem az MLM iparról. Tény és való, hogy nagyon sokan és nagyon jól élnek belőle.
2013. jún. 10. 10:32
 28/45 A kérdező kommentje:
Itt, elsősorban nem az a célom, hogy a "saját hálózatomba" embereket toborozzak, sokkal inkább a "tényszerű" tájékoztatás. Az MLM hálózatépítéshez emberekre van szükség, nekem is, és örvendek minden "új munkatársnak", DE, a leginkább azokkal szeretek dolgozni, akik "hozzám" és nem az "mlm céghez" csatlakoznak, hozzám, mert "valamiért" velem szeretnek - szeretnek/szeretnének dolgozni, és habár vásárló, termékfogyasztó, szolgáltatásokat igénybe vevő "bárki" lehet, nálam "hálózatépítő" kizárólag csak az lehet, akit én arra a posztra "kiválasztok és előre léptetek"!
2013. jún. 10. 10:45
 29/45 A kérdező kommentje:

Ezt vagy ehhez akárcsak hasonlót, hol állítottam én magamról? "TE is mint befutott sztár gondolom aki gond nélkül éli az életét mármint ezt állítod magadról".

Legyél szíves, és ragaszkodj a "tényekhez", és "ne állíts" rólam olyan dolgokat, amiket egyáltalán nem mondtam vagy állítottam magamról!

2013. jún. 10. 10:51
 30/45 anonim ***** válasza:
Mit szívsz, kell nekem is abból az anyagból :-)
2013. jún. 10. 10:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!