A vissza nem térítendő állami támogatást kezdő vállalkozóként hogyan tudom igénybe venni?
A munkaügyi kp-ban elmondják.
Ne örülj, mert komoly feltételei vannak: kell hozzá 5 évre előremenőleg egy üzleti terv, és nem is mindent támogatnak pl kereskedelmet (pl butik nyitása) már nem, mert sok van belőlük. A másik feltétel, h kell 30% önrész és ingatlanfedezet is.Emellett, ha arra számítasz, h majd kapsz pénzt és abból elinditasz vmit-akkor tévedsz! Előbb el kell indítanod a vállalkozást és csak utólag kapod majd meg a pénzt, kb félév múlva. És 2 évig tilos abbahagynod ezután a vállalkozást, akkor is, ha becsődölsz. És még sorolhatnám a feltételeket, de mondom: bemész és elmondják neked.
Szia,
Gondolom, már megkaptad a kérdésedre a választ. Én is túl vagyok egy ilyen Önfoglalkoztatást segítő pályázaton, és elmondom neked, nem annyira nehéz erre pályázni. Adnak mindenre, ha jó az ötlet. Az első pár hónap a nehéz, amíg kiváltod a vállalkozóit és elkezd megtérülni a vállalkozásod. 3 év múlva meg minden a tiéd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!