Ettol meg tudok palyazatot inditani?
Figyelt kérdés
Meg tavaly volt egy upc tartozasom nem tudtam a szolgaltatoval megegyezni e huseg nelkul kertem egy szolgagtatast es megis azt kondja a szolgaltato hogy huseg van rajta. Mondtam hogy nem fizetek kotbert a szolgagtatas flemondasaert. Modnegy.
Van egy upc tartozasom.
Szeretnek vallalkozo lenni es szeretnek vissza nem teritrndo palyazatot nyerni. Attol meg van eselyem a palyazat megnyeresere hogy upc tartozasom van? Nem tudtam a szolgaltatoval megegyezni. Ezt mondja hogy telefonon keresztuli szobeli husegszerzodesem van.
Elore is koszi!
2013. máj. 12. 15:00
1/6 anonim válasza:
A szóbeli szerződéskötés ugyanolyan szerződésnek minősül, mint az írásos.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kerdes ! Masreszt pedig nem adtam soha sem szoban husegrt! Mindig szemelyesen inteztem mindent! A szobeli uusegrol pedig hangfelvetelnek kellene lenni! De jincs! Mert en soha nem adtam szobeli huseget semmire sem! Es nem ez volt a kerdes!
2013. máj. 12. 15:15
3/6 anonim válasza:
öcsém de hisztis vagy....
CSak segíteni akart
egyébként nincs befolyása köztartozásod nem lehet, de ez nem az.
4/6 anonim válasza:
A szóbeli szerződés akkor is szerződésnek minősül, ha nincs róla hangfelvétel.
5/6 A kérdező kommentje:
Elnrzest kerek hogy nagyon fellattam, cdak felidegesitett ez az upc dolog, merges vagyok miatta. Bocsi hogy agressziv voltam. Mar utanajartam tenyleg nem befolyasolja az upc tartozas a palyazatot. Koszi! :)
2013. máj. 13. 12:18
6/6 A kérdező kommentje:
egyébként felhívtam egy ügyvédet tagnap. kell hogy legyen vagy hangfelvétel, vagy papír a hűségről. másképp nincs neki nyoma!!!
2013. máj. 15. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!