Miért nincs látogató a vaterán?
Ki vannak emelve a termékeim, az első oldalon jelennek meg + háttér szín, de 3 nap alatt 20 látogató..
A termék kép jó, a termék ára a legolcsóbb ami most fent van! Ha kiraknám a hirdetésem egy buszmegállóba, akkor is többen néznék meg.. Hanyatlik a vatera?
A vatera a látogatottsági adatok alapján magyarországon a 16. legnézettebb weboldal.
Lehet, hogy vackot árulsz? :) :) De az is lehet, hogy a vatera nem úgy emeli ki, mint gondolod. Lehet, hogy jobban járnál pár szórólappal.
Új dolgot árulok és olcsón, és mellesleg minőségi is! Nem használom nagyon a vaterát!
Csak néhány terméket kell, hogy eladjak ami otthon maradt! Kb. 20db tételről van szó! De nagyon gyenge a látogatottság...
Az, hogy hanyadik helyen van stb. ilyeneknek én nem hiszek, én annak hiszek amit tapasztalok és ez elég negatív!
Kedves 2.!
"A vatera a látogatottsági adatok alapján magyarországon a 16. legnézettebb weboldal.
[link] "
Ezek meghamisított adatok a véleményem szerint!
Vegyük a "döglött légy eladó" aukciót vagy mi a címe, amit a vatera generált, a hirdetés egy híres ember facebook oldaláról indult, a hirdetést pedig 1,5 millióan nézték meg!
Ha valaki kérdőre vonja őket, hogy miért nincs látogató, akkor odanyomják a statisztikát a hirdető felé és mossák kezüket! A vatera kétségbe esett húzásai.. Ahelyett, hogy már rég kialakíthatta volna a bizalmat, eladói és vevő védelemmel (ehhez saját fizetési rendszer is kellene)! Az a baj, hogy bizalmát vesztette az oldal, mert nem foglalkozik a vatera az ügyfeleivel (ha átvágnak valakit, akkor mossa kezeit), tele van ebayes árukkal 5x-ös áron vevővédelem NÉLKÜL (ebayen vevővédelem van)..
De ez csak az én véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!