Menyire gáz ha valakinek 27 -évesen (önerőből) saját vállalkozása van, de nincs barátnője, felesége?
Szerintem nem gáz. De viszont ismerkedni el kellene kezdened, ahhoz, hogy megfelelő partnert találj.
Hidd el fontos az is, hogy legyen egy társad.
Nem csak a munkáról szól az élet. Egy intelligens nő pedig megérti azt, ha a munkával kell foglalkoznod. Csak ezt beszéld meg vele előre, de ne hangozzék ultimátumnak, kioktatásnak.
Fontos, hogy a szabadidődben legyen valaki akivel utazhatsz, beszélgethetsz, megoszthatod a sikereidet.
40 évesen hidd el nem a munka lesz az első az életedben. Változnak a prioritások.
Aki meg azt mondja, hogy kolonc, meg púp a hátadra, szégyellje magát. Gondolkodjon el inkább azon, hogy a nők mennyit dolgoznak a munkájuk mellett egy férfi után. Egy férfival is lehet rengeteg probléma.De ez már más téma.
Nekem fordítva van és én meg pont anyagi hátérre vágyom, mert anélkül bukott dolog a családalapítás.
Könnyebb neked most szerezni egy belevaló feleséget, mint nekem egyik napról a másikra jól menő vállalkozást kiépítenem, hidd el. Nem érdemes bánkódnod.
Ma ez természetes.
Sok sikert kívánok a munkájához!
Az irigyeid a hátad mögött elkezdik majd terjeszteni ,hogy homokos vagy és próbálnak bizonyítékokat kreálni.
Sajnos a mocskolódás igen divatos ma Magyarországon, ha nem így lenne, akkor ez kérdés nem is lenne a Gyik-en.
Legyél inkább büszke magadra, a többi pedig jönni fog hidd el. :)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!