Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Meddig kell várni, hogy...

Meddig kell várni, hogy szórólapozás után valaki felhívjon?

Figyelt kérdés

Tesómnak van egy jól menő nyílászárót gyártó cége.Én elvállaltam egy másik megyében a kapcsolattartó szerepét,mert ott még nem jelent meg a munkájuk.

/Hozzáteszem,elég nagy piac van./2 hét alatt kiosztottunk kb 2000 db szórólapot,de még senki nem hívott fel.Pedig szerintem elég lényegre törő,semmi rizsa.Érthető szövegű.

Hogyan lehet betörni a piacra? Megszokták nézni az emberek a postaládába dobott szórólapokat?

2009. szept. 23. 14:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Én inkább úgy próbálkoznék, h' megkeresem a házak közös képviselőjét, vagy a lakásszövetkezeteket, mert egyénileg manapság nem sokan engedhetik meg maguknak a nyílászárók cseréjét. (Gondolom ilyesmiről van szó.) Viszont minden házban a közös költség része a felújítási alap, és azt felhasználva, némi önrésszel az egész házban egyszerre szokták cserélni az ablakokat. Egyébként a szórólapokat pl. nálunk szinte mindenki azonnal ki szokta dobni (van a postaládák mellett egy doboz, abból látom), mert ha konkrétan az ember nem tervez ilyesmit, akkor nem tartja meg.
2009. szept. 23. 16:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Régebben a cégemmel 10 ezer szórólapot szórtunk szét Budapest egy sűrűn lakott részén, és senki nem jelentkezett. Szóval nem kirívó.
2009. szept. 24. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!