Blackdragon1997 kérdése:
Egy vállalkozást menyi pénzböl lehet felhuzni? vagy megvásárolni?
Figyelt kérdés
úgy körülbelül2013. ápr. 13. 10:31
1/19 anonim válasza:
Milyen vallalkozast? Kisadozo egyeni vallalkozokent havi 50-65k-bol letudhato minden ado/konyvelo, kerdes, hogy a tevekenysegedhez milyen eszkozokre lesz szukseged...
2/19 Flector 67 válasza:
Attól függ mit akarsz megvenni. A sarki boltot, vagy az Applet. Komolyan mondom ennyi ésszel, hogyhogy szabadlábon vagy?
3/19 anonim válasza:
Masodik, a kerdezo azonositojabol gyanitom, hogy max 15 eves. :) Mondjuk meg igy is eleg naivak a kerdesei...
4/19 Flector 67 válasza:
Jó elnézést. Lehet túl lőttem a célon. De akkor is. Ennyire nem netezik?
5/19 A kérdező kommentje:
én anyit kérdeztem hogy menyi pénzböl lehet felépiteni egy kisebb válalkozást ebböl a kérdésböl szerintem lehet gondolni hogy mire gondolok most senkitöl nem kérdeztem azt hogy mi véleményetek a kérdésröl
2013. ápr. 13. 11:44
6/19 anonim válasza:
"ebböl a kérdésböl szerintem lehet gondolni hogy mire gondolok"
Nem lehet, lasd az elso mondat az elso ket valaszban!
7/19 A kérdező kommentje:
egy vállalkozást menyi pénzböl lehet alapitani?
2013. ápr. 13. 12:04
8/19 anonim válasza:
Milyen vallalkozast, kisbutus..?
9/19 A kérdező kommentje:
hát mondjuk ahol üzletek vannak vagy vendéglő vagy kávézó ilyesmire gondolok
2013. ápr. 13. 15:50
10/19 anonim válasza:
anyám borogass... vaze, kft, bt, rt? előbb tán döntsd el, hogy milyen cégformát választasz, aztán azt, hogy puccos szállodát, vagy kocsmát akarsz nyitni, a hol a sarki csöves piál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!