Egy halász boltot akarunk nyitni, mi legyen a neve? (főleg NŐKNEK és GYEREKEKNEK) h többen kedvet kapjanak hozzá!
Figyelt kérdés
jah és a neten kéne egy rövidebb honlap cím is :)) köszönöm előre is a válaszokat :$2013. ápr. 9. 16:48
1/10 anonim válasza:
Halász??? Nöknek és gyerekeknek?Tudod a különbséget a halászat és a horgászat között? "Jah, Nahhh" megfelel?. Hány éves vagy?
2/10 anonim válasza:
"Egy halász boltot akarunk nyitni"
Már itt kezdődnek a bajok, egy horgászboltnak nagyobb sikere lenne!
:D
Halászat és horgászat nem ugyanaz!
3/10 anonim válasza:
Szerintem inkább hanyagoljátok ezt a dolgot!
A dolog ott kezdődik hogy Halász vagy Horgász!
Nézz utána és rá fogsz jönni hogy a két fogalom közel sem ugyan az!
A másik pedig az hogy nem értem miért az Akvaristákat kérdezed ez ügyben nekünk a horgászathoz/halászathoz közük nincsen!
Vagy is pontosítok van mert én is horgászok de nem ebbe a témába való dolog!
4/10 anonim válasza:
Legyen a neve: CSONTI vagy SNECI.
5/10 A kérdező kommentje:
Jójó nem én fogom mert 15 vagyok hanem ismerős és csak kiírtam ,nem kell kötözködni akkor horgász bolt és ennyi...de valami név kell..
2013. ápr. 9. 19:47
6/10 anonim válasza:
Ha a célcsoport elsősorban a gyerekek és gondolom az édesanyák (innen a "nőknek") akkor valami vicces, mondjuk "ho-ho-ho", vagy "Kispecás", vagy "Halacska" vagy valami ilyesmi.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. ápr. 10. 17:34
8/10 anonim válasza:
ha nőknek, akkor "akadj a horgomra"
10/10 A kérdező kommentje:
hmm köszi ;)
2013. ápr. 21. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!