Cég/vállalkozás indítása. Hogyan?
Figyelt kérdés
Szeretnék céget/vállalkozást indítani. Hol kezdjem? Ügyvédhez vagy könyvelőhöz forduljak? Tőkére szükségem van? Leginkább állattenyésztés/állateledel/állatfelszerelés lenne a fő profil.2013. ápr. 5. 13:17
1/2 anonim válasza:
Tőkére szükséged lesz, nem is kevésre.
Nekem pont van ismerősöm, aki ilyennel foglalkozik, takarmány készítéssel, és ott még szigorúbbak a szabályok, mint az élelmiszernél.
Itt milliós tételekről beszélünk.
De csak ha vállalkozó akarsz lenni, oda is kell pénz.
Amúgy könyvelővel kezd.
De ha nincs 5-10 milliód akkor felejtős.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
És ha csak az állattenyésztéssel kezdem elsőként és majd sorban hozzácsapom a többit, a későbbiek folyamán?
Főként kutyatenyésztés, ami érdekel engem.
Gondolom, amit veszek kutyakaját, azt le tudom majd írni... Illetve ebből kifolyólag el tudok adni tápot is? Később meg szélesíteném a dolgot.
2013. ápr. 5. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!