Blackdragon1997 kérdése:
Szerintetek 1millio forintbol indithatnék vállalkozás, üzletet, vagy céget?
Figyelt kérdés
ha nem irjátok le hogy menyiböl indithatnám?2013. márc. 30. 13:20
2/6 anonim válasza:
Indíthatsz, persze, egy cég alapítás bőven kijön ennyiből. Nekem ötletem is van mihez kezdj: szerintem forgalmazz helyesírási szótárakat és talán szabadidődben te is olvasgathatnád.
4/6 anonim válasza:
Ennyiből simán tudsz indítani vállalkozást, csak egy nagy kérdés van, hogy mit. Ha meg van mihez értesz leginkább, és piaca is van a dolognak, talán váltsd ki a vállalkozói igazolványt, ha 1-2 évig megy, legyél egyéni cég, majd akár társas vállalkozás ( pl. Kft ). Ha így csinálod akkor a jogfolytonosság megmarad és az esetleg megszerzett jogosítványokat engedélyeket viheted tovább. Mindez attól függ mit akarsz csinálni, egyáltalán értesz-e valamihez, vagy csak a pénzt szereted ( szeretnéd ).
5/6 anonim válasza:
Indíthatsz, csak Magyarországon felesleges, 20-25 millió fölött lenne értelme.
6/6 anonim válasza:
Attól függ milyen céget...így a kérdésnek önmagában nincs értelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!