Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ketten indítottunk egy vállalk...

Ketten indítottunk egy vállalkozást, ami sikeresen el is indult, csak hogy a folytatáshoz több pénz kellene, hol tudok befektetőket találni hozzá?

Figyelt kérdés

2013. márc. 29. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Mire kellene és mennyi?
2013. márc. 29. 20:26
 2/7 A kérdező kommentje:

Marketingre, pontosabban reklámra, kisebb fejlesztésre kellene, minimum 100.000 forint.

Ha biztosra akarunk menni, már amennyire lehet, akkor 200.000 forint.

2013. márc. 29. 20:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Ekkora összeghez nem kell befektető!

Járj utána és Te is rá fogsz jönni, hogy kevesebb erőfeszítéssel nem fogsz jobb feltételekkel pénzt szerezni.

Én többször is éltem már vele, és nagyon egyszerű a titka, nemet kell mondani.

A providentnél vettem fel rövid lejáratú kölcsönt.

100.000 Ft-ra emlékeim szerint pontosan 112.000 Ft-ot fizettem vissza a teljes törlesztési időszak alatt, ami kevesebb mint egy év.

A titka, hogy utalással kell kérni, és a további hitelajánlatokat vissza kell utasítani.

Remélem segítettem. (u.i.:nem vagyok providentes....)

2013. márc. 30. 14:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Milyen vállalkozás? Weboldal?
2013. márc. 30. 16:35
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen, weboldal.

Köszönöm a választ!

2013. ápr. 3. 10:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Ennek örülök, hogy eltaláltam a weboldalt, de amúgy arra gondoltam, hogy megadhatnád az elérhetőségét.
2013. ápr. 3. 15:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Esetleg más tanács?
2013. ápr. 6. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!