Vállalkozó vagyok. Pályázni szeretnék. Olvastam a Széchenyi Programirodáról. Aki kérte már a segítségüket írna pár sort róluk? Ingyenes vagy nem, mennyire segítőkészek, hova menjek a programirodába vagy inkább egy jó pályázatíróhoz?
Háát.. én csak rosszat tudok mondani.
Apumnak először megítélték a támogatást, majd X idő múlva szóltak, hogy az ügyintéző kisasszony elrontott 1-2 adatot, ezért az egészet vissza kellett fizetni.
Mondanom sem kell, mennyire örültünk neki.
Üdv!
Egy pályázat író céget javasolnék. Elmondod nekik mit szeretnél, és ők keresnek neked megfelelő pályázatot, meg is írják. Normális cégnél kb 20-30 ezret kell fizetni szerződés kötésekor, / pályázat. Az összeg elszámolható, ennyit szerintem megér.
Mindenképpen érdemes bemenni hozzájuk, és beszélni velük, mert azért biztos hogy nem kell fizetni (szerintem másért sem...). Az én eddigi tapasztalataim nagyon is pozitívak. Persze ők csak a Széchenyi terves pályázatokkal kapcsolatban tudnak segíteni.
Az első hozzászóló kommentjét meg nem tudom mire vélni... Ha ilyen eset VALÓBAN előfordul(hatott), akkor el kell menni a bíróságra jogorvoslatért, és kész. Mindenki ezt tenné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!