Mennyi idő míg elbírálnak egy ÚSZT pályázatot? Milyen költségei vannak?
Ez jelenleg fel van függesztve.
Általánosan itt és a részletes kiírás is letölthető.
Talán az egyik legfontosabb szempont, hogy kombinált mikrohitel, maximum 45%-ban vissza nem térítendő támogatással és 10% önerővel. Tehát egy 10 milliós projektnél ez 1 millió önerő, 4,5 millió vissza nem térítendő és 4,5 millió hitel. Utófinanszírozásos a pályázat. Tehát a 10% önerőn felül nem árt, ha van még azért tőketartalék, mert csak az elszámolható költségek kifizetése után igényelhető vissza a pályázatban nyert összeg.
Célszerű a vállalkozásfejlesztőkhöz, vagy pályázatírókhoz fordulni a pályázatírás során, mert nem módosítható és nem ítélhető meg csökkentett támogatás.
Köszönöm a választ, a százalékokkal tisztában voltam, viszont az utólagos finanszírozás számomra új és nem örülök neki. Én a NFU oldalát néztem, aszerint Kelet-Magyarországon elérhető ez a pályázat feb. 28-ig.
Költségek alatt inkább arra gondoltam, hogy milyen illetékeket kell fizetni, mennyibe kerül egy átlag pályázatírás, tehát a járulékos dolgok.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!