Hallottatok már a Nu Skin Enterprises-ról vagy s7s-ről? Véleményetek?
Van a családban aki NuSkinnal foglalkozik. Az az igazság, hogy terméketeket az egyszerű emberek nem igazán engedhetik meg maguknak, mivel elég drágák, és szerintem nem is csodaszerek. Akkor ajánlanám ezt az üzletet, ha sok gazdag ismerősöd van, akik szívesen áldoznak szépségcikkekre és az egészségükre.
Namost, ha be akarnál lépni, először is kb 250000 Ft értékű csomagot megvásároltatnak veled, amit hát ha vagy elhasználsz, vagy továbbadod.. Minden hónapban el kell adnod bizonyos mennyiségű terméket, amelyek után pontokat kapsz, és azt hiszem mindig egyre több pontot kell gyűjtened havonta, és az után kapsz pénzt.
Ha már szóba jött az MLM.Én mindegyikre köpködtem, DE! májusban találkoztam egy olyan MLM-el, amire azt mtam:ez az én üzletem.Minimális befektetés, nagyon jó árrés, nincs minimál vásárlási összeg, nem kell a terméket elmagyarázni, hogy mire jó.
Fm parfűmök, és környezetbarát tisztítótermékek.Eddig csak nyertem vele.Pénz a kezembe!! "nem az a lényeg, hogy gyorsan gazdagodj, hanem nagyon!" ))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!