Van itt valaki aki olvasott Robert T. Kiyosaki, Brian Tracy, Napoleon Hill könyveket? F/15
Kérlek írd ide a neved, életkorod és hogy melyiket, melyikeket és milyen hatással volt rád.
Vagy ha egyéb üzleti/kereskedelmi könyveket olvastatok arról is írhattok.
34/f,
Kiyosaki elgondolkodtatott és nagyon inspirált (erre és csak erre jó, szemfelnyitónak), de most már több hasonló irodalom után azért vannak olyanok, amiket jobbnak tartok, pl: "Út az anyagi függetlenség felé" "Passzív jövedelem források" illetve "Gyorsítósáv a milliókhoz".
Napoleon Hill érdekes volt, de nem adott annyit, mint amilyen a sajtója (lehet, hogy másoknak jobban bejön), Brian Tracy könyvei számomra kicsit unalmasak és nem annyira gyakorlatiasak (másoknak ettől még tetszhetett).
Szerintem is Kiyosaki könyvei a leggyakorlatiasabbak, legkönnyebben megérthetőek.
De mindegyik könyv elég jó.
És még ki szerint? :-)
Én azt írtam Kiyosaki csak szemfelnyitónak jó. Abból pl nem tanulsz meg ingatlanba fektetni, nem fogod feltétlen érteni a pénzkezelést, hogy miképp szabadulj meg a helytelen hiedelmeidtől és nem is tudod milyen ismérvek szerinte kell pl olyan céget építeni amit sokkal többért el tudsz adni (arra jó, hogy megértsd a 4 negyed fogalmát és lásd, hogy miért fontos a passzív jövedelem, valamint megértsd, hogy miért gondolkodnak a különböző osztályok másképp - bár erre a "gyorsítósáv a milliókhoz pl sokkal jobb).
Kiyosaki pont hogy nem gyakorlatias (ok, Brian Tracyhez képest igen).
19/F
két könyvét olvastam Kiyosakinak én egyet Tracytől, még nem volt szerencsém Napoleon Hill könyv olvasásához ...de rajta vagyok :D
Joe Girard: Hogyan adjunk el bármit bárkinek c. könyve is nagyon hasznos lehet :)
6:
Ha őszinte akarok lenni akkor nekem pl nem sikerült meggazdagodnom.
Annyiban viszont szerencsés volt, hogy amikor jobban ment akkor lehetőségeink alatt éltünk párommal, félre tudtunk tenni, így van soktízmilliónyi megtakarításunk meg 2 ingatlan ami ki van adva, de gazdagok messze nem vagyunk (200 millió alatti vagyon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!