Olvastátok már Robert T. Kiyosaki: Gazdag papa, szegény papa című könyvét?
Rá 18 évesen olvastam, 22-re milliomos lettem, önerőből.
A lényeg:
1.) érettségi -> diploma -> alkalmazott ->> zsákutca
2.) érettségi -> (E)gyéni vállalkozó -> (C)égtulajdonos -> (B)efektető ->> gazdagság
C-B között vagyok most félúton.
Lehet több értelme ezt tanítani Ady szeretői helyett..
"Lehet több értelme ezt tanítani Ady szeretői helyett."
Lehet a kettőt egymás mellett kéne tanítani :)
egyébként ha milliomos vagy, akkor már gazdag vagy nem?
szóval akkor már sikerült megvalósítani a 2)-t nem?
motivációnak mindenesetre megfelelő,csak nem szabad átmenni kapzsiságba, mert akkor elveszíthetjük mindenünket.
2-at megvalósítottam félig. Majd ha elolvasod a könyvet rájössz mit is ért pontosan a fogalmak alatt.
Egyéni vállalkozó lényege, hogy van egy jól menő céged, de nap mint nap be kell járnod, hogy rendesen működjön.
A cégtulajdonos megegyezik az elsővel csak már megy magától nélküled is. (Csinálhatod a következőt).
A befektető amikor annyi pénzed van, hogy annak a kamataiból, illetve a "forgatásából" megélsz.. Ehhez viszonylag nagy tőke kell. (Mellette persze lehetnek cégeid is). A kettő között vagyok most, mivel nincs még akkora hatalmas vagyonom.
(Nagyjából ezeket jelenti, régen olvastam már).
Amúgy teljesen egyet értek vele amit írtál, a pénztől nem szabad elszállni, de valamennyire mindenképp meg fog változtatni..
Első válaszadó,mit csináltál,hogy sikerült?Grat neked,szeretem az ilyen embereket hallgatni,hogyan lettek sikeresek.Igen én napi szinten csak ilyeneket olvasok.Mindig azt mondom,hogy a pénz közvetve igenis boldogít,gondoljatok bele:jó nők-PÉNZ,komoly helyeken nyaralás PÉNZ,sport PÉNZ,egészség PÉNZ.Minden pénzbe kerül,de ez így jó dolog,én is azon az úton vagyok,hogy tele legyek pénzzel és megcsinálom akkor is ha törik ha szakad.Ui:Kicsit offolok aki szeretne Cashflowzni ingyen,az jelentkezzen nálam.
24F
szóval vállalkozni kell, és ezt a nagyokost olvasni? ennyi? kösz az infót!
a sikeres vállalkozáshoz két dolog minimum kell: vagy sok pénz, vagy marha nagy tapasztalat, tudás. ez fog a versenytársak fölé emelni valakit, nem kiyosaki... ha ezekkel nem rendelkezik a cég, az csak egy kényszervállalkozás marad aki próbál piafon maradni a bagy versenyben.
tanulni meg ne tanulj, de ajánlom nézd meg a 100 leggazdagabb magyart, hánynak van csakérettségi-je.
tudom, hogy iskola nélkül is nem egy embernek összejött a biznisz, de ők a kisebbség. kiváncsi vagyok, 100 "belevágok, mert a vállalkozóknak bmw-jük van" emberből hány keres annyit mint egy átlag mérnök vagy multis középvezető.
no offense
tanulni tanulni meggazdagodni az bármikor padlóra küldhet
tanulni hibázni hibáinkból tanulni ez a csúcsra emel és ha netán le is pottyansz arról a csúcsról akkor lesz erőd újból felmászni mivel te hibákból vontad le a következtetéseket azokból tanultál nem pedig a főiskola vagy egyetem által oktatott tananyagok meg az egyetemre járás során kialakított kapcsolatok amelyek meg könnyítették a dolgodat hogy meggazdagodj
kétféleképpen lehet ez: tanulsz tanulsz tanulsz és meggazdagodsz vagy tanulsz szenvedsz szenvedsz tanulsz és meggazdagodsz ti melyiket válasszátok ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!