Melyik az a vállalkozási forma amihez nem kell sok tőke?
Ha nincs 8 órás főállásod, akkor nehéz lesz,a járulékok miatt.
KFT-ben nem közreműködő tagként esetleg, vagy napi 2 órába bejelentve, de az akkor is járulékos. Még az őstermelői, vagy az adószámos magánszemély is, igaz utóbbi ha nem rendszeres a tevékenységed,még olcsóbb lehet.
Az MLM. Még vállalkozást sem kell fenntartanod, amíg eldöntöd, tudod-e csinálni.
Persze most következnek a kedves reakciók azoktól, akiknek sejtelmük sincs, mit jelent a fogalom.
Én nem pilótajátákra, piramisjátékra gondolok.
Na, szép.
Számlaadásról van szó, nem termék fogyasztóihálózat szervezésről..
Sajnos tényleg nyomorult ma a helyzet itthon.
Tegnapelőtt voltam a NAV-nál bent, ott egy segélyes emberek szeretett volna mellettem őstermelőit kiváltani. Idei évtől már ők is járulékkötelesek az első naptól fogva, ha nincs meg a 36 órás, vagy más biztosítotti jogviszony.
Ha munkanélküli lennél, akkor még lenne pár lehetőséged, vagy ha 18-35 év közötti vagy, akkor a támop 2.3.6.B jöhetne szóba. Őstermelői meg csak december utolsó heteiben érhetné meg.
Afelett tényleg csak a társas vállalkozás marad. Induláshoz vannak most pályázatok.
Esetleg ha van valami komolyabb cél, akkor a nonprofit szervezet létrehozása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!