Szerintetek egy jó üzlethez (ami már működik) lehet itt kisbefektetőt találni havi rendszeres részesedésért?
Figyelt kérdés
Minden legális és bármikor otthonról ellenőrizhető. További fejlesztésekhez kellene kevés tőke (350.000,-Ft)2013. jan. 21. 11:09
2/10 anonim válasza:
Két dolog miatt sem:
1. Ez nem egy hirdetési oldal.
2. Itt többnyire nem a pénzzel rendelkezők szoktak írni-kérdezni (tisztelet a kivételnek).
3/10 A kérdező kommentje:
Nem hírdetés! Komolyan érdekel, hogy egy ilyen oldalon valós
befektetőt lehet-e találni? Viszont , ha nem írok oda semmit, hogy kb mire akkor jönnek ezek a kérdések...
2013. jan. 21. 11:51
4/10 anonim válasza:
Engem az érdekelne, hogy mi a garancia arra, hogy nem úszik el az összeg, illetve mekkora lenne a havi részesedés...
5/10 anonim válasza:
Jaja.Ez engem is érdekelne.Hány hónap után térülne meg a befektetett összeg és h milyen vállalkozásról is van szó.
6/10 anonim válasza:
Nem komoly a kérdésed. Ekkora összeg nem pénz, ha normális dologról lenne szó, akkor bármelyik bank adna.
8/10 A kérdező kommentje:
Bank hitel? Az elmúlt évek tapasztalatai azt sugalják, hogy SOHA! Egyoldalú szerződésmódosítások, különböző mondvacsinált ürüggyel +pénzek költségként... köszönöm inkább kihagyom.
2013. jan. 22. 12:02
9/10 anonim válasza:
Privátban leírnád miről is van szó? Lehet engem érdekelne.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést a dolog már tárgytalan. Megoldódott!
2013. febr. 1. 09:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!