Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha saját autógyárat akarok...

Ha saját autógyárat akarok létrehozni, vagy csak az ötleteimet eladni valamelyiknek, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Manapság minden autó szinte ugyan ugy néz ki. Na én ezen változtatnék, klasszasiker lenne az ötletem. Garázsos átalakitásokkal kéne kezdeni? Ahhoz is méregdrága autógyárból származó gépek, kellenének....

2013. jan. 26. 23:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem lenne klasszasiker sajnos :(. Túltelített az autópiac és a gazdagok csak a sznobmárkákat veszik meg. P didi meg rapperek minden évben új alfa rómeót vesznek, az adott év divatos színéből.
2013. jan. 28. 22:53
 12/13 anonim ***** válasza:

Minden eddigi válaszban igazság, meg van más lehetőség is.

Láttam filmet, nézd meg a Königsegg autógyár (igazából kisipari módszerekkel dolgoznak, kéziszerelés) történetét.

Drága autókat csinálnak, de ehhez kellett kb. 4 év fejlesztés és tőke, hadd ne mondjam, tudjam, hogy mennyi.

Nincsenek robotjaik, minden egyedibe készül...

Így is lehet.

2013. jan. 31. 12:01
 13/13 anonim ***** válasza:

Khm...

Szóval a Koenigsegg (mert így írják) kb. semmit nem gyárt, csak a karosszériát, minden mást "kölcsönöz" más gyártóktól. Úgy "könnyű".

Azért nincs szükségük komoly gépekre, mert nem gyártanak semmit, amihez kéne.

A blokkjukat pl. a Grainger & Worrall gyártja.

2013. jan. 31. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!