Mennyi a minimum összeg egy bolt nyitáshoz?
Figyelt kérdés
Egy vegyes bolt nyitásához, tehát a szükséges engedélyek stb, beszerzése, plusz az árukészlet feltöltéséhez, mekkora minimum összeg szükséges szerintetek?2013. jan. 23. 23:00
2/5 anonim válasza:
Kell a hely. Arra igazán sokat el lehet költeni. Onnantól kezdve 2-4-ből simán.
3/5 A kérdező kommentje:
A hely adott, nem is gondoltam volna hogy ennyira sok kell, azt hittem, egy kisebb vegyes bolt nyitásához elég kevesebb is :) Milyen kis naív vagyok :) Turkáló esetén is így lenne?
2013. jan. 23. 23:55
4/5 anonim válasza:
Az se kevés. Amúgy ilyenre tudsz felvenni hitelt (ésszerű dolgokra adnak), szerintem ne ezen múljon.
5/5 anonim válasza:
Turkálóba kevesebb, mivel árukészletbe nem kell saját pénzt fektetned. Bizományos értékesítés a jellemző. (kilóra szállítóval hozzák a ruhákat, majd az eladott mennyiséget számlázzák, a többit cserélik)
Vaterán meg komplett boltokat tudsz időnként megvenni 3-500.000-ért (berendezések, némi maradék árukészlet, stb.)
Pl:
vagy
(de utóbbi már elég drágának számít, ahhoz képest mik szoktak fent lenni..)
Ezekhez már csak hely kell. Csak kérdés mennyire éri még meg?De azt neked kell tudnod, hogy ott milyenek a lehetőségeid...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!