Használt ruha boltot szeretnék nyitni! Mennyi az a minimum összeg amit kellene hozzá?
Vállalkozói kiváltásával pénztárgéppel üzlet bérléssel együtt.....
Semmim nincs csak egy kis pénzem....
Nem kell hozzá végzettség!
Már rég eltörölték!
Nem tudom mit takar a kis pénz, de....
Sok pénz kell hozzá, ugyanis ha már csak abba belegondolsz, hogy egy valamire való árukészletet fel kéne halmozni, mert amíg nincs elegendő árud, addig nem vagy vonzó.
Nekünk fehérnemű webáruházunk van, annál jobban megy, minél nagyobb a választék. Egyébként a többivel kapcsolatban az is lényeges, hol nyitnál boltot, Bp-en nyilván drágább a bérleti díj, mint vidéken. Ezen kívül rezsi, eszközök beszerzése a boltba, pénztárgép, reklámozás stb.stb. Szóval nem kis pénz. Ha egyéni vállalkozóként csinálod, azt kiváltani nem sok pénz.
Köszönöm a válaszokat.:-)
Vidéken akarok nyitni ilyen boltot Békés megyében.
Van kb 1.5 millióm.
Valamikor én is gondolkodtam ilyesmin, de a kockázat miatt nem vágtam bele.
Ne feledd, hogy az induló összeg után van havi fix költséged, adó, járulékok, fenntartás, bérlés, biztosítás, stb.
Szerencsére nekem adódott más alternatíva (tőkepiacok), de az teljesen más tészta, az csak a magamfajta szakembereknek műkszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!