Vennék egy nagy házat majd felét kiadnám albérletbe. Működhet?
3 millióért vennék 150 nm2-es házat. 3 szobát megcsinálnák különjáratúnak, a 4.-ben laknék én. Nekem is meglenne a lakásom nomeg ha szobánként kiadom 15-ért a házat akkor még jövedelmem is lesz amiből fizetném a hitelt amiből a házat venném.
Mert jelenleg nincs saját házam, és ezzel a húzással meglenne a házam és lenne is miből fizetni a hitelt. Mert minimálbéres munkából lehet még a 3 millió hitel sem jön össze. + egy kicsit többet kellene felvenni megcsinálni hogy minden szobában legyen egy külön WC meg zuhany. De használt cuccokból 500 ezerből cakompakk meglenne minden. Az emberek meg mikor nincs miből válogatni, a 15 ezer /összkomfortos szoba bőven belemennek, jelenleg a faluban csak rosszabb konstrukciók vannak.
Hitelből házat, amit kiadsz? Ejha! Inkább menj el egy albérletbe 15 000-ért és rakj félre valamennyit, akkor már jobban jártál!
Gondolj bele: van hiteled ( minimum HÚSZ évig), a munkádért továbbra is minimálbért kapsz, kifogsz egy-két nem fizető (óriási rezsit csináló) albérlőt, akik jól le is lakják a kecót, akkor hogyan tovább?
Én is vettem befektetésként házat, hitel nélkül, és nagyon megbántam.
Én egyébként optimista vagyok, de a realitás sajnos ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!