Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Vennék egy nagy házat majd...

Vennék egy nagy házat majd felét kiadnám albérletbe. Működhet?

Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 21:30
1 2
 11/17 anonim válasza:
Még ha földet veszel az is jobb. Én két lakást adok ki, egy ideális világban vagy külföldön jó móka lehet, de itt csak a szopás van vele. Vagy vegyél lakást külföldön, ott egy lyukat is (hazai viszonylatban) horror áron adnak ki. 30 misiből feltételezem nem Bp-n akarsz házat venni, azon kívül meg -10-30%-kal kell számolni...
2013. jan. 18. 10:31
 12/17 A kérdező kommentje:

3 millióért vennék 150 nm2-es házat. 3 szobát megcsinálnák különjáratúnak, a 4.-ben laknék én. Nekem is meglenne a lakásom nomeg ha szobánként kiadom 15-ért a házat akkor még jövedelmem is lesz amiből fizetném a hitelt amiből a házat venném.

Mert jelenleg nincs saját házam, és ezzel a húzással meglenne a házam és lenne is miből fizetni a hitelt. Mert minimálbéres munkából lehet még a 3 millió hitel sem jön össze. + egy kicsit többet kellene felvenni megcsinálni hogy minden szobában legyen egy külön WC meg zuhany. De használt cuccokból 500 ezerből cakompakk meglenne minden. Az emberek meg mikor nincs miből válogatni, a 15 ezer /összkomfortos szoba bőven belemennek, jelenleg a faluban csak rosszabb konstrukciók vannak.

2013. jan. 19. 08:07
 13/17 anonim válasza:
Nem semmi ember vagy! Havi 15 ezer-adó akarsz lakást építeni, hogy kiadhasd. Kérlek olvasd el mindegyik választ, ld. takarékbetét. Ha ennek ellenére lakás kiadási mániád elhatalmasodik, kérdezz újra, megpróbállak felkészíteni, hogy totál hülyét ne csináljanak belőled.
2013. jan. 19. 23:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Hitelből házat, amit kiadsz? Ejha! Inkább menj el egy albérletbe 15 000-ért és rakj félre valamennyit, akkor már jobban jártál!

Gondolj bele: van hiteled ( minimum HÚSZ évig), a munkádért továbbra is minimálbért kapsz, kifogsz egy-két nem fizető (óriási rezsit csináló) albérlőt, akik jól le is lakják a kecót, akkor hogyan tovább?

Én is vettem befektetésként házat, hitel nélkül, és nagyon megbántam.

Én egyébként optimista vagyok, de a realitás sajnos ez.

2013. jan. 20. 09:57
 15/17 A kérdező kommentje:
Hát igen... eltántorítottatok...
2013. jan. 21. 21:19
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket!
2013. jan. 21. 21:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Olyan házat kell kiadni, amiben nem csak lakni lehet. Ki lehet adni szalonnak, kuplerajnak, üzletnek, kocsmának, nyaralónak, stb. De ebbe is van munka. Olyant kell venni, vagy építeni, meg gondozni kell, meg rizikózni. Az, hogy megveszem drága pénzért, aztán kiadóm csóró ifjú házasoknak, valóban ne nagy bolt...
2013. jan. 22. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!