Ezt az oldalt felehetne vásárolni? Kb mennyiért?
Figyelt kérdés
Vagy hol lehet ezt megtudni? Csak kíváncsiságból kérdezem.2012. dec. 23. 17:40
11/24 A kérdező kommentje:
#9! Én nem a te értékelésedre mondtam, hanem arra, hogy az oldal szerint $1300860 az értéke! :)
A tiéd teljesen valós szerintem!
2012. dec. 23. 21:45
12/24 A kérdező kommentje:
Panem et circenses: Kenyeret és cirkuszt! Na, hátha ez kell a népnek, akkor mi csak örüljünk, hogy több bevételünk lehet ennek az üzletágnak köszönhetően.
2012. dec. 23. 21:47
13/24 anonim válasza:
Nekünk?!
Nekik.
Mi itt az oroszlánok szerepét játsszuk.
14/24 A kérdező kommentje:
Nem ezen az oldalon, hanem általánosságban.
2012. dec. 23. 22:00
15/24 anonim válasza:
Ahhoz azért be is kéne vezetni azt az oldalt a köztudatba.
Próbáltak már itt jópáran ehhez hasonló oldalt létrehozni, akár itt reklámozva, aztán...
16/24 A kérdező kommentje:
De ebben az oldalban az a jó, hogy nagy a forgalma, már csak nagyobb reklám kellene neki. Szerintem ebben az oldalban nagy lehetőség volna.
2012. dec. 23. 22:38
17/24 Flector 67 válasza:
Egy vállalkozásért a nyereség 5-6*-sát szokták kifizetni. Jelen esetben 100 milliót pl. De ennyit felesleges. Egy jó alapkezelő erre ad annyi hozamot, mit az oldal nyeresége és nem kell foglalkozni semmivel.
18/24 A kérdező kommentje:
Persze, ennyit felesleges. Csak, ha én lennék a tulajdonos, többet hoznék ki belőle. Felturbóznám.
2012. dec. 23. 22:58
19/24 anonim válasza:
Hogyan?
Ebben az oldalban az egyetlen üzletileg értékelhető motívum az a rengeteg látogató.
20/24 Flector 67 válasza:
Ezen nem tudsz mit turbózni. Reklámozni szeretnéd, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!