Hogyan tudnék pénzt keresni?
Kérlek, aki tud, az hasznos információkkal lásson el! Nagyon szépen kérem ! 18 éves srác vagyok, Debrecenben tanulok. egy hónapja foglalkozom FLP-vel, de eddig még nincs láccata a dolognak! Karácsonyhoz közeledve látom, hogy otthon milyen nagy problémák vannak! Én megteszek midnent, a tőlem telhető legtöbbet, de most is csak 6000Ft-ot tudok hazavinni az ösztöndíjamból ( 22500Ft ) , amit csak félévente adnak; fára. azaz nem fára adják a pénzt, hanme a 6000-et viszem fára.
szeretnék a családomnak segíteni, és szeretném ha az én életem issokkal pezsgőbb lenne! Szerencsémre fogok tudni megtanulni fodrászkodni, mivel találtam egy oktatót aki álítólag igyen képez ki; csupán igen szigorú. Nem is baj, hiszen midnenhez kell alázat, tisztelet és odaszánás..., eddig azért tanultam igen rosszúl, mert a problémák elhomályosították a látásomat, bár hálával tartozom Istennek , hogymindig, így most is velem van! Ha ő nem lenne, akkorvalóban ne mlennék én sem!
( ajánlott olvasmány: A viskó és még sok-sok más; de ha ezzel kezd valaki akkor megalapozza a többit is ;) )
Hálásan köszönöm a segítségeket! Aki tud, még egszer kérem szépen ,hogy írjon nekem akár privátban is , vagy e-mail : fricifrici777@freemail.hu
Köszönöm!
Tisztelettel: Feri.
Miért nem?
Én 2-höz vagyok beregisztrálva, és folyamatosan hívogatnak. Persze, ahhoz az kell, hogy eleinte te is zaklasd őket.
Igen, szívem, nyáron kevés a diákmunka. És HÍVOGATNI kell őket.
De ha az nem jó, akkor sajnos én nem tudok neked segíteni. Csak azt azért tartsd szem előtt, hogy ha csak 2 alkalommal is mész dolgozni egy hónapban, akkor még mindig több pénzed lesz, mint akkor, hogyha otthon siránkozol munkáért! A havi pár alkalom diákmunka mellett nyugodtan kereshetsz más pénzforrást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!