Pénzt szeretnék keresni a nyáron!?
Legálisan 13 évesen nem fogsz munkát találni... bár ezt nem igazán értem, annak idején 12 éves koromban (22 éve) jártam címerezni, semmi bajom nem lett :D
Amit megpróbálhatsz:
Ismerős idős néniknél, akiknek nincs senkijük, segíteni bevásárolni, kert körüli munkák, tüzelő hasogatás - bár ezek fizikai munkák.
Illetve nem tudom, hol laksz... nálunk nyáron a piac teli van gyerekekkel. Egy kupacban, többnyire kettesével, hármasával mennek barátok.
A lányom pl. a kinőtt ruhái nagy részét elajándékozza, de ami senkire nem lenne jó a családban, azt viszi a piacra. Illetve gyöngyöt fűz, karkötő, nyaklánc, kulcstartó...
Vannak, akik könyvet árulnak kint, régi képregényeket ( sok kincset vettem már srácoktól ilyen téren, mondjuk annak nem örülnék, ha a lányom a könyveit hordaná el.)
De ha megkérdezed a szüleidet, egy garázs- vagy padlástakarításért cserébe ( valamit valamiért) lenyúlhatod, amit kidobnának. Más alkatrésznek simán megveheti ;).
Így hirtelen ennyi jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!