Lehetséges szponzorokat találni erre? Többi lent
Egyáltalán nem reménytelen. Csak sokat kell hozzá kilincselni és megkeresni a megfelelő embereket akik látnak benne fantáziát. Sőt ma egyáltalán miért gondolkodsz csak Mo-ban? ÉBRESZTŐŐŐ! XXI. század internet nem ügy akár kínai, amerikai vagy akármilyen befektetőt találni.
Semmi sem lehetetlen amit elhiszel, hogy lehetséges.
Hogy teljes értékű játék legyen ahoz először is kell minimum egy 30 fős fejlesztő brigád és nem árt ha van kiadó is!
Az meg hogy mire van igény az elég vitatott téma a nagy fejlesztő cégek között!Nem mernek mindenbe belefogni mert félnek hogy bukás lesz!
Utolsónak teljesen igaza van...én átmentem már ezen azóta is ötlet maradt az ötletem mert nem tudtam levédetni mert valahogy nem volt 7 számjegyű összeg éppen a zsebemben és az én esetemben még fejlesztőgárda sem tartotta a markát.
És ezek csak a kezdetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!