Hol lehet jó szponzorokat találni testépítéshez? Milyen testalkat a megfelelő ahonnan lépni tudnának?
Figyelt kérdés
képeket küldjetek...jó válaszokat2011. máj. 9. 18:45
1/3 TOMAtm válasza:
Na ezzel kapcsolatban annyit tudnék mondani,h odateszik a tápkieget amit szedned kéne melléd majd a képre,de persze kapsz mellé pár szurit is(oda se neked!) és lesz +13 kiló 4 hét alatt...de nem a tápkiegtől.
ezt olyantól tudom aki maga is résztvett egy ilyenen.bár ez kb 6 éve volt,lehet azóta nem igy megy.
2/3 A kérdező kommentje:
ráadásul én lány is vagyok...három éve edzek...szeretném komolyra fordítani éltem a sport.Neki milyen véleménye van erről?
2011. máj. 9. 21:02
3/3 anonim válasza:
Ha nyersz egy versenyt és fotogén is vagy,akkor kaphatsz különböző reklám lehetőségeket.
Persze nem,mint női testépítő az nem megy,inkább a fitnesz versenyzők és a fitnesz modellek a nyerők ilyesmiben.
De olvasd el Majorova,vagy Jennifer Nickole Lee életútját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!