Probux vagy neobux?

Figyelt kérdés
a neobux tudom hogy müködik de a probux al mivan fizet? megbizhato? csak azért mer jobbak nála a feltételek olcsobb ref-ek stb szoval melyik a jobb és ha ezekközül egyiksem akk melyik a legjobb ptc amivel sokat lehet keresni és megbizhato?

2012. nov. 20. 19:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, minbux?
2012. nov. 20. 19:57
 2/8 A kérdező kommentje:
légyszi értelmes választ
2012. nov. 20. 20:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Tudom hogy ezzel a válasszal sem segítek sokat, de:

Szeretném megkérdezni, hogy ezek az oldalak mennyi időráfordítással mennyi pénzt fialnak?

2012. nov. 20. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Óránként hatmilliót. Persze csak egy idő után. Kezdezben azért kevesebbet. És mivel általában valami eldugott országban vannak, pl Zimbabwe, természetesen az ottani pénzben értendő...
2012. nov. 20. 23:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja, az időráfordítás kimaradt. Természetesen óránként csak másfél órát kell "dolgozni".
2012. nov. 20. 23:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Probuxon nem vagyok fent, de van ismerősöm, aki igen, és állítólag az is fizet. Én elhiszem, mert az is elég nagy és híres oldal. Ki kell próbálni befektetés nélkül, akkor nem veszítesz vele, ha esetleg mégse fizet. Lehet azért másak ott az árak, mert drágább a reklámozás náluk, vagy nem tudom. A Neobuxról biztosabban tudok nyilatkozni, mert már szép összeget kerestem rajta (mármint ami ténylegesen nálam is van már paypalon).

Aki meg nem tud értelmesen válaszolni, azzal ne foglalkozz :D

2013. jan. 8. 16:48
 7/8 Zsolka16 válasza:
A Probux működik és azonnal fizet a kikérést követően. Mindkét oldallal lehet biztosan pénzt keresni. A Probuxon naponta többet lehet kattintással, nagyobbak az értékek, valószinüleg azért, mert még fiatal az oldal, kevesebben regisztráltak rá. A Probuxon a Neoval ellentétben nincsenek minijobs -ok, csak adgrid játék. A Neon a minijobsokkal szépen lehet keresni. Mindkettőbe érdemes befektetni, de érdemes minél hamarabb elérni mindkettőn a golden, vagy prémium tagságot.
2013. febr. 13. 09:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem kb. egy hete fizetett a ProBux! Szóval megbízhatóak ilyen téren nézve!
2013. aug. 15. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!