Ha írtam egy könyvet, akkor általában hogyan juthet el a könyvesboltig a könyvem? Kell ehhez vállalkozást csinálni vagy magánszemélyként is megoldható az adózása?
Azt tartsd szem előtt, hogy E-bookért kb. senki nem fizet. Ha már 10 ember megvette és 1 kiteszi valahova az internetre akkor soha többet nem adsz el egy darabot sem...
Ráadásul a 40 feletti korosztály 99%-a azt sem tudja mi az az EBOOK meg a ZINTERNETRŐL is csak annyit tud, hogy az égbül gyün. Őket meg kizárod, mint vásárlókat.
Magyar vagy angol nyelven írtad?
Magyar nyelven az ebook tényleg felejtős, de az angolok szívesebben fizetnek ebookért, mert ott $5 szinte semmi. Milliókra itt sem lehet azért számítani, de pár ezer dollár összejöhet.
De az 50 oldal elég kevés. Pont a tördelés, betűméret stb. miatt nem oldalban, hanem szavak számában szokták meghatározni a hosszat. Hány szó?! 40-50k?
Szerkesztő látta már? Anélkül kiadni könyvet írói öngyilkosság.
Én is azon gondolkodtam, hogy ha valaki leszarja hogy mi van a copyright oldalra írva és kiteszi valahova.
Magyar nyelven írtam, magyar embereknek. Amiről szól az az idősebb korosztályt is érniti. Szóval elgondolkodtató, hogy talán mégis érdemesebb lenne nyomtatva. Mondjuk pár darabot elére kinyomtatni, a többit meg csak ha van rá igény. Ez a tendenciából úgy is kiderülne. De ezt is csak úgy tudom elképzelni, hogy magánkiadásban weboldal támogatással.
Nem sajnos még nem látta szerksztő. Ez lényegében egy gyakorlati útmutató egy adott probléma megoldására, lépésről lépésre.
ma 08:03-nak
nem kell sértegetni a 40 év felettieket. Jó magam is 40 év feletti vagyok, közelebb az 50-hez mint a 40-hez. Ettől függetlenül pontosan tudom mi az az e-book..
A gond inkább az, hogy jó magam, és akik igazán szeretnek olvasni a könyvet ami kézzel fogható, lapozható jobban szeretik mint az e-book formában olvasott könyveket. Ennek csak ennyi a magyarázata..
A laptop monitorján meg a legtöbb ember utál regényeket olvasni, mert kényelmetlen és jobban fárad a szeme. Van e-book olvasom is, de az meg olyan személytelen.. Nincs meg a varázsa..Így még ma is ha tehetem inkább megveszem vagy kikölcsönzöm a könyvet..
Csak 14ezer szó?! Bocs, de ez nem könyv!
Mi a téma egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!