Hogyan szerezhetném meg a szükséges tőkémet a
vállalkozásom beindításához?
Figyelt kérdés
Van egy elég jó üzleti tervem, és üzleti modellem.
Meg tudom oldani legálisan, hogy a tevékenységem ne legyen ÁFA-köteles; biztosítani tudom az ügyfélköröm 60%-át stratégiai megállapodások alapján; a marketing költségeim is a szokásosnál alacsonyabbak, de hatékonyabbak; magas minőséget, és hozzá kapcsolódóan alacsony árakat tudok kínálni, stb.
Havi szinten 1 millió forint körüli tiszta nyereséget tudok előállítani, viszont a szükséges tőkével nem rendelkezem jelenleg.
Kb 10 millió forintnyi saját erőre lenne szükségem, de ezt nem tudom, hogy milyen forrásokból tudnám előállítani...
Ha minden igaz akkor régen a sportszolgáltatás is TAM-os volt.
Hogy mára mi maradt adómentes Viktor király uralkodása alatt azt nem tudom...
2012. nov. 10. 23:09
12/15 anonim válasza:
Csinálj RT-t. Ha tényleg van egy jó üzleti modelled, az emberek pénztárcája megnyílik és be akarnak fektetni.
2012. nov. 12. 20:44
13/15 anonim válasza:
Tervezem én is hogy hamarosan saját vállalkozásba kezdek, de anyagiak terén elég sok kérdés vetődik fel ilyenkor az emberben, gyűjti a pro és kontra érveket és a rengeteg infót a bankok ajánlatiról. A BB-nek tűnik számomra eddig a legjobbnak, legkorrektebbnek, érdemes szétnézni az oldalukon: [link]
2012. nov. 13. 13:24
14/15 anonim válasza:
RT hosszú távon jónak tűnik, de sajnos a pénz nagyon nagy probléma. Ismeretségi körben is nagyon nagy gond, ha kölcsön kell kérni, már 100e forint is igen nagy kérés és a válasz többnyire nem, így szinte 10misit senkitől nem fogsz tudni kölcsön kérni. Nézd ha van pontos terved, üzleti modelled, akkor pontosan tudnod kéne honnan tudod előteremteni a pénzt. Sajnos a pénz nem terem csak úgy, el kell menned dolgozni. De nem akármilyen keresettel, tehát másodállásokat kell vállalnod. Noss a hitelt én annyira nem ajánlom, mert elég szépen bevasalják az emberen, a hitelt nyújtó sem hülye. Régi telek, vagy ház értékesítése tud még segíteni, és hitel + munka + ismerősök. Manapság máshogy nem megy!
2012. nov. 13. 21:44
15/15 anonim válasza:
"Havi szinten 1 millió forint körüli tiszta nyereséget tudok előállítani, viszont a szükséges tőkével nem rendelkezem jelenleg. "
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!