Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ez önálló vállalkozás lenne?

Ez önálló vállalkozás lenne?

Figyelt kérdés

Semmilyen tapasztalatom nincs vállalkozás / cég alapítás terén, ezért érdeklődnék.

Mi a helyzet, ha én a virtuális piacokon vagyok jelen ?

Adott a következő helyzet, van egy nagyon jól menő honlap, ami több országban is működik. Reklámok után folyik be bizonyos összeg. Tegyük fel hogy nekem ebből van több mint 500 ezer forint havi jövedelmem. Mi a helyzet ilyenkor ?

Londonban élek jelenleg, nem tudom hogy itt kedvezőbb-e vállalkozni.

2012. nov. 4. 21:39
 1/3 A kérdező kommentje:
Olvastam az egyszemélyes cég alapításról is, elvileg kedvezőbb mint az egyéni vállalkozás. Melyik országban érdemes céget alapítani? Európa, Amerika és Ázsia is érdekelt, ha kell utazok is.
2012. nov. 4. 21:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Angliában kedvezőek a feltételek, főleg, ha ott élsz.
2012. nov. 5. 05:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Kérdezz meg egy angliai könyvelőt, talán többet tud mondani érdemben mint mi akik ott se lakunk.
2012. nov. 8. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!