Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Némi pénzhez juttottam amit...

Madacakuk kérdése:

Némi pénzhez juttottam amit egy Airsoftbolt formályában befektetnék! Milyen egedélyekre lesz szükségem és elég-e 10m forint tőke?

Figyelt kérdés

2012. nov. 4. 16:26
1 2
 11/16 Flector 67 ***** válasza:

Mondasz valami...

De mi lenne, ha csak felvenné rá a rendelést és csak utána szerezné be az árut?

2012. nov. 5. 22:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Akkor az lenne, hogy az 1 db-nak a szállítási és adminisztrációs költsége miatt lehetetlen lenne ilyen áron adni :)
2012. nov. 6. 08:41
 13/16 A kérdező kommentje:

Én úgy gondolkodtam (mivel értek az airsoftfegyverek szervizeléséhez is és 2 simerősöm is beszálna a boltba)

hogy szervíz új és használt fegyverek, felszerelések és egyéb kellékekkel is foglalkoznánk!

És igen mivel Budapesten élek ezért ott nyitnám!

A mási pedig hogy nem igazán vannak airsoftboltok a 2 (talán legismertebb) az Airsoftone és a Keletifront..

Hát az . elérhetetlen áron ad el fegyvereket és felszerrelést, a másik meg csupa hibás, újként eladott használt fegyvereket árul...

egyébként webshopban is gondolkozom

2012. nov. 6. 15:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Azon gondolkozz, hogy VAN ANNYI airsoftos, aki tud neked annyi forgalmat generálni, amiért meg is éri?

10M forintra KOCKÁZATMENTESEN lekötve kapnál évi ~900,000 - 1.000.000M forint kamatot és alacsony kockázatú befektetéssel kb. 1,5M forintot évente, ami havi 125,000 ft nyereséget jelent.

125,000 forint NETTÓ nyereséghez a csodás magyar adórendszernek köszönhetően min. 5-600.000 ft havi bevétel kell, de lehet ebbe bele sem férne a rezsid.

Ezek után matekold ki, hogy egyáltalán megéri-e ekkora kockázatot vállalnod érte.

2012. nov. 6. 19:08
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem csak ez a kettő a legismertebb ami pesti (sőt, szerintem ez a kettő az legismeretlenebbek). Ott van még a nowar (ami szerintem a legnagyobb, azt nehéz lesz behoznod, ott szinte mindent árulnak minden kategóriában) és az airsoftdepo. Illetve vidéken még az airsoftcentrum (Baja), ott az országban szinte a legolcsóbbak a fegyverek, baromi jó akcióik vannak, elég sok cuccot rendelnek tőlük.

Az airsoftone inkább minőségibb cuccokat árul, ilyen JG fegyverekkel ott nem fogsz találkozni, az a közép-felső, felső kategóriás cuccokra van kihegyezve. A keletifrontnál pedig szerintem elég sivár az alkatrészválasztás, 80-nál több fajta alkatrészük nem nagyon szokott lenni raktáron.

Én inkább azt ajánlanám hogy: Airsoft Paintball Militaria és Vadászbolt. Ne támaszkodj csak az airsoftos vevőkörre. Árusítsál normális vadászruházatot, vadászkéseket, íjakat, számszeríjakat akár nyílpisztolyt. Tábori cuccokat, sátrakat, hálózsákokat, paintball felszereléseket, tehát egy komplett outdoor bolt. Szerintem talán ez már menne.

Mert egyszerű airsoft bolt és szervízből van jópár darab. Arról nem is beszélve hogy normális csapatokban van pár ember aki tud szerelni, illetve pest környékén még van jó pár híresebb airsof szerelő mint pl. WD40

2012. nov. 7. 11:37
 16/16 anonim ***** válasza:
szerintem a XIV.kerületben nyisd meg,közel,s távol nincs airsoft bolt,ott tuti nagyot kaszálnál ;)
2012. nov. 9. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!