A válság legmélyebb pontján én nem fektetnék 10M forintot semmiképp sem egy luxushobbit kiszolgáló bolt létrehozásába.
2012. nov. 4. 16:34
2/16 anonim válasza:
Nem célszerű ilyenbe fektetni, eddig egyedül a fővárosi boltok azok amik elvannak ilyen szempontból én tudok egy vidéki airsoft boltról ami hát finoman csak elvolt aztán bezárt, egy ismerősöm aki akart ilyet ő is inkább munkavédelmi boltot nyitott és ott árul lőszereket, gázokat, maszkokat meg ruhákat és ennyi. Nem nagyon éri meg még a fővárosban sem mert már ott is annyi van mint a nyűg és a legtöbb nem csak airsoft termékekkel foglalkozik hanem mással is. Meg ugye valóban válság van az embereknek már nincs úgy pénzük az airsoftra mint eddig, a környékemen sok airsoftos volt és sorban eltűnt mindenki, anyagi okok miatt hagyták abba amibe sajnos én is beletartozom, bár nem feltétlen anyagi okokból hagytam abba hanem sajnos más oka is van de újrakezdéshez pénz kell arra meg már nem futja és a legtöbb ember akit ez érdekelne annak kapásból 50-60 ezret kell áldoznia egy alap felszerelésre, ugye a fegyver, ruha védő eszközök, maszk vagy szemüveg, és még sorolhatnám. Szerintem jobban jársz ha valami másba fekteted a pénzt.
2012. nov. 4. 17:02
3/16 Flector 67 válasza:
Inkább vegyél rajta állampapírt.
2012. nov. 4. 17:44
4/16 anonim válasza:
nem rossz ötlet,de szerintem jobb,ha van mellette más is. Mondjuk attól is függ,hogy hol akarod megnyitni.
(azért ne feledd:az előző válaszokat a konkurencia is írhatta XD)
2012. nov. 4. 18:30
5/16 anonim válasza:
Így van. Most mindenki lebukott. Az airsoft maffia a GYIK-on lebzsel minden este és próbálja lebeszélni az új piaci belépőket!
2012. nov. 4. 18:35
6/16 Flector 67 válasza:
Na komolyodjunk kicsit. Először is ki kell számolnod, hogy legalább a költségeket kitermeli-e a bolt? Egy dolgozó fizetését (150e Ft)+rezsi. Plusz még ki kéne termelnie a 10 milliód kamatait. Ez legyen csak 7%. Kitermel ennyit a boltod?
2012. nov. 4. 18:39
7/16 Jakus Tamás válasza:
A szükséges engedélyekben nem tudok segíteni. Gondolom mindenképpen vállalkozói papír, boltvezetői képzettség és minden egyén hivatalos szervnek leadott töménytelen papírmunka szükséges.
Viszont. Ha okos vagy, jó helyen nyitod meg a boltot, nem akarsz azonnal meg gazdagodni belőle, lehet nálad szervizelni is, és nem Classic Army meg Tokio Marui szintű 90000-es fegyvereket akarsz árulni hanem külföldről rendelt, 25-35E fegyvereket (10 db-ig ne álj meg 1 fajtából mert akkor engedményt adnak) akkor azt 30-45-ért itthon el tudod adni.
De pár hozzászólással előbb leírták hogy az embereknek nincs pénze. Így már nem a minőségre hanem az olcsóságra mennek. nekem van egy 70-ez Dragunovom amit 40-ért akarnak csak elvinni többet nem adnának érte mert nincs....
Remélem segítettem valamennyit
2012. nov. 5. 11:10
8/16 anonim válasza:
Ha egy 35e beszerárú terméket 45-ért adsz akkor 2 hét alatt csődbe mész. Még a járulékok sem jönnek ki ilyen árrésből.
2012. nov. 5. 19:05
9/16 Flector 67 válasza:
Hát attól függ mennyit ad el. Ha 100e darabot, akkor azért elég szép pénz jön ki.
2012. nov. 5. 19:13
10/16 anonim válasza:
Akkor igen - de ha lenne 35 milliárd (!!!) forintja árubeszerzésre a kérdezőnek, akkor a legkisebb gondja lenne, hogy nyisson-e Airsoft boltot :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!