Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit takar az konkrétan, hogy...

Mit takar az konkrétan, hogy küldemény vám elé állítva?

Figyelt kérdés
Leginkább az érdekelne milyen és menny anyagi vonzattal járhat ez nekem, és hogy emiatt később fogom-e megkapni a rendelt termékeimet. Iofferről rendeltem 10 db 'Louis Vuitton'-os sálat eladásra. Lehetséges, hogy azért állították vám elé, mert hamis vagy ez nem függ össze vele? (hiszen Kínából ömlik be a hamis cucc) Mi a teendőm nekem ilyenkor? (40 USD volt a 10 sál, és Kínából rendeltem) Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. okt. 31. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmi köze a hamissághoz, amúgy nyilván 40USD-ért még 1 igazi Vuitton sálat se kapsz. Rászálltak a Kínából érkező csomagokra a vámosok, 22 eurós érték felett Áfát kell fizetni, ha úgy ítélik meg...
2012. okt. 31. 18:39
 2/5 anonim ***** válasza:
ki a frász vesz hamis louis vottyom cuccokat? nem túl cink olyat felvenni csöves cuccokhoz?
2012. okt. 31. 18:55
 3/5 A kérdező kommentje:

Nyilvánvaló, de ilyenkor nekem mi a teendőm? Csak várok? És ha áfát kell fizetnem, akkor azt milyen formában kell megtennem?

Én sem venném fel a világ összes pénzéért sem, van egy oldalam, ahol rendelésre termékeket értékesítek, és erre van kereslet sajnos...

2012. okt. 31. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:
áfát is kell majd fizetned most meg vámot is
2012. okt. 31. 19:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Tudom hogy késéssel irom meg,de lehet ez mást is érdekel;

a vám elé állítva azt jelenti az országba érkezett,az első rostán átment azaz ,hogy nem kábítószer,nem csempészárú.

Most másodrészben vámkezelve lesz,ha aztállapítják meg,hogy nem kereskedelmi tételben történt a rendelés(azaz nem 100tabletet rendelt az illető,hanem 1-2-t magának illetve magánhasználatra és nem értékesítésre) és a rendelt árú nem lépte e túl a 22eurót vagy ennek megfelelő valutát,van amikor 22eurónál többért rendelt termék vagy kereskedelmi mennyiség átcsúszik de ez olyan 100-ból 1eset. De ha extrém olcsón jutsz hozzá, akkor vám és áfa esetén is megéri ,hisz 800ft/db áron megrendelve +200-220 ft /db lesz.azaz nagyjából 1000ft körül (4 helyett 5 dollár ) lesz a termék ára.Illetve plusz posta.De x tételben ,ha 10et rendeltünk és az neked mondjuk 40 dollár(kb 9000ft) +pl 15 dollár szállítás (kb 3200) ez 12200 +áfa + vámmal 15,000-ra jösz ki kb.

megéri,hisz 10táskánál ha csak 2,000ft-ba is adod egy netes árverési oldalon pár perc munka alatt 7db-ot kell eladnod és a maradék 3db már csak a profitot jelenti számodra.

persze ez a 5000-6000ft profit nem túl nagynak látszik,de ez csak 10db -ot jelent,ha tudsz ugyanazon eladótól pl: 10féle termékből 10-10-10db-ot (100db) venni akkor ez a haszon már nagyobb lesz,hisz minél nagyobb tétel a postaköltség nagyobb lesz,de reálisan olcsóbb,hisz 10db pl 10dollár postaköltség ez ha db-ban nézzük 1-1dollár minden termékre, 100db termékre pedig olyan 50-60 dollár körüli postaköltség mehet,ez nagyobb mint a 10db-ra de,így már csak 50-80cent körüli plusz lesz minden termékre.

És a választékos eladó termékei jobban fogynak hisz mindenki mást keres,és ha keresett divatos termékeket árulsz akkor tőled fognak vásárolni ,ha a marketinget is megtanulod a számodra kellően.

2013. júl. 10. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!