Csocsón és biliárdon kívül mivel lehet leginkább lekötni a (elsősorban) fiatalok figyelmét?
Bár a csocsó elég zajos, most egy viszonylag hangtalan megoldásom gondolkozom. :)
Köszönök minden választ!
Egy egyszeri kiadásra gondoltam, ami a pucér csajok esetében nem megoldható... :)
Ráadásul fizetőképes fiatal hölgyeket sem szeretnék ilyen szolgáltatással elkergetni, bár ki tudja? Egyik-másiknak talán még tetszene is - bár én konzervatív vagyok ilyen kérdésekben. :)
A darts tetszik, viszont vonzóképességben hajazhatna jobban a biliárdra. Egyébként gyakorlatilag ingyenesen lehetne használni, bármi is legyen a sztori vége.
Ja, egyébként: köszi az eddigi tippeket! :)
xBox--> Fifa13 ---> fülessel (nem zajos)
Korlátlan italfogyasztás?
Vizipipa (akár megspékelve is) és, ezt lehet kombinálni csocsóval, billiárdal.
Amúgy ez egyén függő is.
Póker (bár már írták).
Léghoki nagyon jó kis játék és a flippert is szeretik.
Off: Az nem tudod véletlenül hogyan zajlik hivatalosan az ilyen gépek bérbeadásával vagy kihelyezésével foglalkozó vállalkozás? Köszi!
Nem lesz túl adekvát a válaszom, mert nem tudom pontosan, hogy mire gondolsz. Hogy kell alapítani, milyen kötelezettségeid vannak menet közben, vagy inkább az elszámolásra vagy kíváncsi?
A pénz ürítését ilyen esetekben a bérbevevők mindig jegyzőkönyvezik: google -> ürítési jegyzőkönyv. Szerintem most már minden gépben van egyébként számláló, így nagyon nem vághatnak át a palánkon.
Ennyit tudtam hirtelen... egy kicsit utánakérdezek majd a környezetemben a kedvedért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!