Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Megéri kocsmát nyitni a...

Megéri kocsmát nyitni a mostanság?

Figyelt kérdés
Barátommal nyitnánk egy kocsmát Miskolcon a jövő évben. Mindnen infó érdekelne.

2012. szept. 4. 21:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok hozzáértő, de szerintem igen. Mindig vannak a kocsmákban, és egy ember nem csak egy sört iszik. Inkább szórakozóhely féle kocsmát nyissatok, ahova fiatalok járnak, nem alkeszek (amolyan angol pub).
2012. szept. 4. 21:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Igényesebbet gondoltunk mi is.
2012. szept. 4. 22:10
 3/4 anonim válasza:
Erdemes nagyonsokat szamolni! Alap dolog, hogy kozosen en nem csinalnek semmitsem! Vallalkozokent csinalnatok, vagy kft kent? Szakmatok megvan hozza? Kell vendeglato vegzettseg! Alkalmazottat akarsz felvenni? Berled a helyseget? Artisjustnak kemeny penzt kell fizetni negyedevente ha tv-t es radiot mukodtetsz! Nekem havi 18000 ft negyedev 54000 ft es csak 20 ferohelyesre van bejelentve es nem megyevaros! Add ossze az osszes felmerulo koltseget a szamlaktol kezdve mindent, nezd meg mekkora haszonnal tudsz majd dolgozni es szamold ki, hogy napi mekkora bevetelre van szukseged!! Ha a fiataloknak nyitod akkor jo helyen kell lennie, ott tobb a berleti dij, es csak hetvegen szamithatsz nagyobb bevetelre ha sikerul odacsabitani oket. Ha az alkoholistaknak nyitsz akkor minden nap oda viszik az osszes penzuket ha sikerul odacsabitani oket... Szova tegyuk fel berleti dij 80000, jarulek egy alkalmazottal /haverod/ min. 70000, kozuzemi szamlak kb 70000, artisjust 18000, fizetesetek ketto fo 300000, ez 540000 ft durvan leosztva 30 napra napi 18000 haszonnak kell lenni ugy hogy csak ketten meloztok benne, es egyeb osszeget nem szamoltam/ tusztitoszerek, fogyo poharak, esetleg egy kep, egy lampa, wc papir stb stb/ ha sikerul szaz szazalekos haszonnal melozni akkor ez napi minimum 40000 ft forgalomnak kell lenni! Jah konyvelo azis havi minimum 10000 meg van ami meg nem jutott eszembe hirtelen... ezek a koltsegek csak minimum!
2012. szept. 12. 07:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó: Több dolog miatt is közösen csinálom a barátommal. Csak a fele önerőt kell összeszednem, plusz nekik régen kocsmájuk volt. 10+ évig üzemelt, úgyhogy óriási tapasztalata van ebben, nekem viszont 0. A költségekkel nagyjából számoltunk. Kivéve ezt a rádió költséget. Bérelnénk a helyiséget, de nincs konkrét hely még. Egyetemistákra szeretnénk építeni leginkább. Még nem számoltad a beszerzési kiadásokat. Az pedig, hogy mennyien fognak betérni hozzánk, igazából megjósolhatatlan, így tényleg egy jó nagy lutri az egész.
2012. szept. 12. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!