Érdemes újranyitni egy bezárt kis kocsmát?
Én azért a helyedben megkérdezném a szomszédokat, őnekik mi lenne a véleményük a kiskocsmáról?... (Nem lehet, hogy azért kellett becsukni, mert botrány volt a működése körül?)...
Megkérdezném a helyi önkormányzatban is : engedélyeznék a megnyitását?... (Évek alatt sokat változtak a feltételek, talán az önkormányzat sem engedélyezné!)...
Ha az üzemeltetéshez kell üzletvezetői képesítés, azt nem nagy kunszt megszerezni 3-6 hónapos OKJ-tanfolyamon (csak pénz kérdése)...
25 nm tényleg nagyon kicsi, de nyáron kerthelyiséggel lehetne bővíteni, vagy hozzáépíteni egy verandaszerű fedett üvegezett részt...
Egy 6 férőhelyes kocsma édeskevés lesz a megélhetéshez, de szerintem még nullásra sem lenne egyszerű kihozni.
Nem hiszem el, hogy nem fér el legalább 2, de akár 3db 6 férőhelyes box, + a pultnál bárszékek.
Ha nincs a közelben lottózó, azzal kicsit fellendíthetnéd a forgalmad, mert ez a napi 15ezres átlagbevétel szintén kevés lenne!
Ha megnyitod, akkor is nézz utána, hogy
- az előzőbe miért jártak
- milyen volt a vendégkör
- milyen kocsmára lenne igény (lehet az egy kulturális központ is)
Szóval foglalkozz a marketinggel is, mert az egy kocsmánál sem lehanyagolható. A többit már leírta az előttem szóló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!