Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan tudnék kis időn belül,...

Hogyan tudnék kis időn belül, , sok" pénzt előteremteni a kölcsönön kívül?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, tanuló. Műtétre van szűkségem, ami kb 2000 euróból jönne ki, meg fogszabályozóra, ami +1500. Mindkét szülőm sokat dolgozik, nagyon is. De sajnos így sem tudjuk előteremteni azt a keretet, ami ezeknek a szükségleteknek megfelel. Mivel tanuló vagyok még, ezért nem tudok elmenni nap-mint nap dolgozni. Így tehát én ennek a 3500 eurónak csak egy töredékét tudnám megkeresni. (gondolom én..) Sokat gondolkoztam, hogy marihuanat kezdek el termelni és aztán eladni, de rájöttem, hogy hülyeség.

2013 júniusáig szeretnék valamennyi pénzt összegyűjteni, hogy megtudjam műttetni magam, hogy aztán a halál esélye teljesen minimálisra csökkenjen a műtétem által.

Mit tudnék csinálni?

2012. aug. 28. 23:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha már úgyis a halál a másik opció, akkor miért is ne gondolkodnál el illegális dolgokon.

Azokkal lehet gyorsan pénzt keresni, ha meg meghalsz, akkor sokat nem érsz azzal, hogy "legalább becsületes maradtál".

No nem mintha ez felhívás lenne bűnözésre, viszont ha a logikát nézzük, akkor ez egy tartható gondolatmenet :P

2012. aug. 28. 23:49
 2/11 A kérdező kommentje:
Ahogy a társadalomból szedem az információt, abból elég jól megtudja szedni magát az ember. 200-300 euró bejön, ha jól csinálja. Abból meg a ,,rosszabbik" esetben is 2000 eurót szedhetnék össze. Bár télen nem tudnám hol csinálni...
2012. aug. 29. 00:01
 3/11 A kérdező kommentje:
Bár mondjuk messze van tőlem az ilyen dolog, és nem is vonzz... :/
2012. aug. 29. 00:01
 4/11 anonim ***** válasza:

Na és a hitel?

Az nem illegális, legfeljebb nem tudod visszafizetni.

2012. aug. 29. 00:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Felesleges dolgok eladása interneten. Szórólapozás az kötetlen munkaidős.
2012. aug. 29. 00:10
 6/11 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de az EU-ban nincs olyan hely, ahol életmentő műtétért fizetni kellene!

A csálé fog pedig nem életveszélyes...

2012. aug. 29. 08:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Gondolom plasztikai sebész kéne...

Vagy kábítószer vagy áruld a tested. 18 évest még egész jó pénzért viszik. 3500 eurot pár hónap alatt összehozol.

2012. aug. 29. 12:49
 8/11 anonim ***** válasza:
Halálos betegségeket nem a plasztikai sebészek szokták gyógyítani...
2012. aug. 29. 18:43
 9/11 anonim ***** válasza:

Lány vagy, jól beszélsz angolul?

Akkor tudok neked segíteni.

NINCS REGISZTRÁCIÓS DÍJ, MEG KÖZVETÍTÉSI KÖLTSÉG! NEM KAMU ÉN IS ITT DOLGOZOM.

A szállás, kaja biztosított az egész keresetedet félre tudod tenni:

Én most közel 2000 fontot keresek, és csak ennyi a kikötés:

- nő

- jó angol

- büntetlen előélet

Bentlakásos ápolás, nem nagy wasistdas, a minimum 400 font per hét, ok, én felső kategóriában vagyok, mert elég nehétz placementet kaptam, mert van releváns gyakorlatom, de ha kevesebbet kapsz az azt jelenti hogy egyszerűbb helyre is kerülsz.

A belföldi utazást megtérítik.

Ha érdekel írj privátot.

2012. aug. 30. 13:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Jah és nem tudom hogy tudod-e de a mariskatermesztés azo kívül hogy illegális elég nagy befektetést igényel, azok a dögök nem ehhez az éghajlathoz szoktak és hát nem kis áramot fogyasztanak, meg a párásítás meg minden ilyen hülyeség.
2012. aug. 30. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!