Kyäni? - Sziasztok. Olyanok tapasztalataira vagyok kíváncsi akik már ismerik és használják a Kyäni cég termékeit. Van aki üzleti tapasztalatokkal is rendelkezik? Az is írjon.
Én még soha nem próbáltam, de ha az van benne ami rá van írva akkor jók a termékek. Ezt több klinikai vizsgálat is alátámasztja.
Írom ezt úgy, hogy én egy konkurencia termékeit használom.
Viszont vannak köztük akik túlzásokba esnek és azt állítják, hogy az ő termékük az valami fenomenálisan új és hipertuti cucc. Na az ilyen emberektől menekülni kell. És persze nem kell minden hülyeséget elhinni amit állítanak.
"mlm keretei között terjesztik"
Tudod van akinek ez épp hátrány vagy pont ezért gagyi és vacak a termék csak éppen jó drága.
De birkák mindig is lesznek.
Nekem viszont az a hátrány, hogy alig van választék a termékekben. Mi két MLM cég termékeit is használjuk kb 80-20 arányban. Ez a kettő szinte mindent lefed amit a családban használunk.
a termék jó, kicsit drága az itteni cégek hasonló termékeihez képest.
Belépési feltételek: közepes.
Rendszer: Felteszem a kérdést, ha az MLM szabad vállalkozásforma, akkor miért szabja meg hogy csak 2 v 3 lábon épitkezhetek.
Túl friss cég. Nemnőtte ki a gyerekbetegségeket. Kicsit hűsós.
"Ha komplex dolgokról van szó, nem is kell százféle termék"
Ezek szerint te nem szoktál fürdeni, fogat mosni, hajat mosni, takarítani, krémezni a kezed, ajakápolót használni, naptejet használni stb?
Ez a komlex a termék és nem kell más meg csak egy rossz marketing duma. Olyan termékei, mint amik nekik vannak van az összes konkurenciának. Csak a konkurenciának még van egy rakás más terméke is.
"Rendszer: Felteszem a kérdést, ha az MLM szabad vállalkozásforma, akkor miért szabja meg hogy csak 2 v 3 lábon épitkezhetek."
Ez a 2-3 lábon építkezés megtévesztő. Ha valaki megnézi és értelmezi (ezt nem könnyű) a marketingtervet akkor rájön, hogy ugyanúgy működik, mint a többi klasszikus MLM. Csak másképp rajzolják fel az embereket.
Gyakorlatilag egy 3D-s piramist lehet felrajzolni a klasszikus 2D-s helyett. Viszont semmiben sem jobb, mint az.
Nekem is kellett hozzá sok agyalás mire erre rájöttem.
"Túl friss cég. Nemnőtte ki a gyerekbetegségeket. Kicsit hűsós."
Eljutottak már oda, hogy van hivatalos Magyar képviseletük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!