Ebay-en jártasak segítenének? LÉGYSZI?
Figyelt kérdés
Szeretnék eladó lenni az ebayen. sikerült is regisztrálni, de megakadtam: a végén, mikor beregisztrálom a paypal számlát, ott van a call me now és a text me now., hogy megkaphassam a 4 jegyű pin kódot a befejezéshez. bármelyikre kattintok nem jön se hívás se sms. a bankszámlaszámom hiába adom meg akkor is visszadob ugyanúgy ide. ilyenkor mit lehet tenni???#ebaypaypal
2012. aug. 18. 17:29
1/3 anonim válasza:
Írj nekik egy emailt,és hogy mi a gond,válaszolnak.
2/3 anonim válasza:
Nemzetközileg írtad be a számod?
0036-tal?
Amúgy anno ha 500 dolcsi alatt akartál árusítani nem kellett ilyet fizetni, de lehet hogy már máshogy van, a napokban én is indulok úgyhogy majd tudok segíteni remélhetőleg annak ellenére hogy én még az ősidőkben regisztráltam vevőnek...
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
már kb egy hete szórakozok ezzel...most vettem észre, hogy az e-bay 1 dollárt le akar venni a bankszámlámról. most már tényleg nem értem :/
de ott sincs 4 jegyű kód, hanem 5 jegyű szám és betű sorozat van, de azt sem tudom hova lehetne beírni......
2012. aug. 22. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!