Megbízhatok eladás esetén külföldi emberekben?
Figyelt kérdés
Nem kis pénzről lenne szó2012. aug. 17. 13:53
11/15 anonim válasza:
Ezt most nem értem.... Odaadnál egy laptopot úgy, hogy nem fizeti ki? Miért? Ez komoly kérdés?
Biztosan nem adnám oda neki, hogy aztán majd valaki valamikor kifizeti!
12/15 A kérdező kommentje:
először úgy gondoltam, hogy utánvéttel Pestre elküldöm, de nem jó neki úgy, és ha elküldeném a USA akkor elméletileg csak utána kapnám meg a pénzt, miután megérkezett hozzá a csomag. ÉRDEKES :D
2012. aug. 17. 14:54
13/15 anonim válasza:
Milyen kérdés ez? A megbízhatóság nem azon múlik, hogy külföldi-e vagy sem. Másoknak meg mi vagyunk a külföldiek. Vagy szerinted kizárólag Magyarországon vannak becsületes emberek, vagy mi? :D
Viszont természetesen előre fizessen. Mi az, hogy "nem fog belemenni"? Hát akkor nincs üzlet, és kész! Te adsz el, ez a feltétele. Egyébként ez a szokás akkor is, ha magyarnak adsz el, nem igaz?
Nem értem, mi a problémád, komolyan. Ne foglalkozz azzal, hogy külföldi. Így adod el, kell-e, vagy sem. Kész.
14/15 anonim válasza:
Hát akkor csak a személyes átvételt ajánld fel neki, máskülönben megmondod neki hogy szevasz, nincs adásvétel. S ha lehet, kérj tőle személyazonosságot, ha kamu a fószer (99%), akkor jelentsd az oldal üzemeltetjének, amin keresztül kapcsolatba lépett veled.
15/15 anonim válasza:
Egy a lényeg: nehogy belemenj ilyen dologba, hogy odaadod a laptopot és majd ha odaért az USA-ba, akkor fizet. Hogy fizetne már? Dehogy fog. Lelép a laptopoddal. Vagy előre adja a pénzt amikor átveszi a cuccot vagy sehogy. Nem is értem, ha komoly lenne az ürge, hogy gondolna ilyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!