Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Megbízhatok eladás esetén...

Megbízhatok eladás esetén külföldi emberekben?

Figyelt kérdés
Nem kis pénzről lenne szó

2012. aug. 17. 13:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ezt most nem értem.... Odaadnál egy laptopot úgy, hogy nem fizeti ki? Miért? Ez komoly kérdés?

Biztosan nem adnám oda neki, hogy aztán majd valaki valamikor kifizeti!

2012. aug. 17. 14:46
 12/15 A kérdező kommentje:
először úgy gondoltam, hogy utánvéttel Pestre elküldöm, de nem jó neki úgy, és ha elküldeném a USA akkor elméletileg csak utána kapnám meg a pénzt, miután megérkezett hozzá a csomag. ÉRDEKES :D
2012. aug. 17. 14:54
 13/15 anonim ***** válasza:

Milyen kérdés ez? A megbízhatóság nem azon múlik, hogy külföldi-e vagy sem. Másoknak meg mi vagyunk a külföldiek. Vagy szerinted kizárólag Magyarországon vannak becsületes emberek, vagy mi? :D

Viszont természetesen előre fizessen. Mi az, hogy "nem fog belemenni"? Hát akkor nincs üzlet, és kész! Te adsz el, ez a feltétele. Egyébként ez a szokás akkor is, ha magyarnak adsz el, nem igaz?

Nem értem, mi a problémád, komolyan. Ne foglalkozz azzal, hogy külföldi. Így adod el, kell-e, vagy sem. Kész.

2012. aug. 17. 15:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát akkor csak a személyes átvételt ajánld fel neki, máskülönben megmondod neki hogy szevasz, nincs adásvétel. S ha lehet, kérj tőle személyazonosságot, ha kamu a fószer (99%), akkor jelentsd az oldal üzemeltetjének, amin keresztül kapcsolatba lépett veled.
2012. aug. 17. 16:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Egy a lényeg: nehogy belemenj ilyen dologba, hogy odaadod a laptopot és majd ha odaért az USA-ba, akkor fizet. Hogy fizetne már? Dehogy fog. Lelép a laptopoddal. Vagy előre adja a pénzt amikor átveszi a cuccot vagy sehogy. Nem is értem, ha komoly lenne az ürge, hogy gondolna ilyet!
2012. aug. 17. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!